Pijpos B.V.B.A.

Contactgegevens Pijpos B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pijpos B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pijpos B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulsbeekstraat 2 3450 Geetbets, België

Telefoon (phone): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

Fax (fax): 14 (+32-14) 14 (+32-14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pijpos B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pijpos B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pijpos B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pijpos B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pijpos B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pijpos B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pijpos B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pijpos B.V.B.A.
Products information Pijpos B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07070220947
Ondernemingsnummer: 5292358398
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Shopping trolleys

Product categorie (product category): Shopping Trolleys

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pijpos B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Pijpos B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pijpos B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Pijpos B.V.B.A.

5044. Kantoorartikelen | Office equipment
511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
20130105. Pastrami, van gekocht vlees | Pastrami, from purchased meat
34630202. Ordnance smeedstukken, nonferrous | Ordnance forgings, nonferrous
35450301. Hoekringen | Angle rings
51990301. Vogels, exotisch | Birds, exotic
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment
96510404. Reglement, diverse commerciële sectoren, lokale overheden | Regulation, miscellaneous commercial sectors, local government

Werken bij Pijpos B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pijpos B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pijpos B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pijpos B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf; gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een productieverantwoordelijke Je zal instaan voor: leidingg geven in het atelier met het oog op een veilige en rendabele organisatie taakverdeling organisatie werkplek toezicht op orde en veiligheid eindcontrole afgewerkte stukken je helpt ook mee met het bewerkern van metalen stukken: slijpen, boren, zagen, plooien,.. Je zal leidinggeven aan een 10 tal personen.

  • Monteur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een monteur Montage van spanplafonds en wanddecoraties Je staat in voor een project van A tot Z Je gaat voornamelijk bij particulieren op verplaatsing  Monteren van latwerk en randprofielen op muren en plafonds Plaatsen en maken van licht- en gordijnnissen Plaatsen en leveren van akoestische isolatie Plaatsen en leveren van verlichtingsarmaturen Plaatsen van plafond- en wanddoeken in polyester 

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Ressegem (RESSEGEM)

    Regio: RESSEGEM

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • SALES ADVISOR AUTOMOTIVE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor marketing/sales Commercieel ingesteld Regio Brugge Voor een gerenommeerde verdeler van een premium automerk is Hays Sales & Marketing op zoek naar een gedreven verkoopadviseur met een passie voor personenwagens (m/v). In deze functie van verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van personenwagens bij zowel particulieren als kleine zelfstandigen en kmo's. De showroom is jouw tweede thuis waar je de match maakt tussen de wensen van de klant en de juiste wagen. Daarnaast behoort ook de verkoop van financiële producten zoals leasing, onderhoudscontracten en verzekeringen tot jouw takenpakket. Je vormt het eerste aanspreekpunt van de klant en volgt het proces op tot en met de aflevering van het voertuig.

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

Zoek naar antwoorden van Pijpos B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Pijpos B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pijpos B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Pijpos B.V.B.A.. Pijpos B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pijpos B.V.B.A.. Leave a respond for Pijpos B.V.B.A.. Pijpos B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pijpos B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Pijpos B.V.B.A.
Location of Pijpos B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Pijpos B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Pijpos B.V.B.A. Pijpos B.V.B.A.: COIFFURE MARTINE | VOET | JEAN-PAUL DEWULF | JIP | STEP AND TOUCH

Other related companies as Pijpos B.V.B.A.: COIFFURE MARTINE | VOET | JEAN-PAUL DEWULF | JIP | STEP AND TOUCH

Pijpos B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pijpos B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07070220947. Het bedrijf Pijpos B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hulsbeekstraat 2 3450 Geetbets. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shopping Trolleys. Lijst met producten zijn Shopping trolleys.
De hoofdactiviteit van Pijpos B.V.B.A. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pijpos B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pijpos B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Pijpos B.V.B.A. op de kaart.

Pijpos B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pijpos B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07070220947. The company Pijpos B.V.B.A. is located at the address: Hulsbeekstraat 2 3450 Geetbets. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shopping Trolleys. List of products are Shopping trolleys.
The main activity of Pijpos B.V.B.A. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pijpos B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Pijpos B.V.B.A., open positions, location of Pijpos B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pijpos B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pijpos B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pijpos B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pijpos B.V.B.A., employees, financial statistics.