Schoenhuis ('t)

Contactgegevens Schoenhuis ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoenhuis ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoenhuis ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grootzand 125; 9200; Dendermonde (Grembergen), België

Telefoon (phone): 052 52 08 85 (+32-052 52 08 85) 052 52 08 85 (+32-052 52 08 85)

Fax (fax): 052 52 08 85 (+32-052 52 08 85) 052 52 08 85 (+32-052 52 08 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoenhuis ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoenhuis ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoenhuis ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoenhuis ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoenhuis ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoenhuis ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoenhuis ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoenhuis ('t)
Products information Schoenhuis ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE08006805419
Ondernemingsnummer: 5809265136
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Schoenhuis ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoenhuis ('t)
(Get full report from official database of BE for Schoenhuis ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoenhuis ('t)
Addition kinds of activities for Schoenhuis ('t)

20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
28699903. Butadieen (industriële organische chemische stof) | Butadiene (industrial organic chemical)
30530207. U-klep verpakking, leer | U-valve packing, leather
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
36259907. Elektrische besturing en controle accessoires, industriële | Electric controls and control accessories, industrial
51310118. Textiel, geweven, nec | Textiles, woven, nec
73639902. Huishoudelijke hulpdienst | Domestic help service
76410102. opnieuw bekleden | Reupholstery

Werken bij Schoenhuis ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoenhuis ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoenhuis ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoenhuis ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JOB EXPERT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van Schoenhuis ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Schoenhuis ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoenhuis ('t). Laat een reactie achter voor Schoenhuis ('t). Schoenhuis ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoenhuis ('t). Leave a respond for Schoenhuis ('t). Schoenhuis ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoenhuis ('t) op de google maps. Adres en contacten Schoenhuis ('t)
Location of Schoenhuis ('t) on the google maps. Address and contacts of Schoenhuis ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoenhuis ('t) Schoenhuis ('t): COIFFURE YOUNG STYLE | ROGER VAN COMPERNOLLE | Dhur P | Dilissen Transport NV | BAKKER IAN

Other related companies as Schoenhuis ('t): COIFFURE YOUNG STYLE | ROGER VAN COMPERNOLLE | Dhur P | Dilissen Transport NV | BAKKER IAN

Schoenhuis ('t) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoenhuis ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08006805419. Het bedrijf Schoenhuis ('t) bevindt zich op het adres: Grootzand 125; 9200; Dendermonde (Grembergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 220,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Schoenhuis ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schoenhuis ('t) is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoenhuis ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoenhuis ('t), openstaande posities, locatie van Schoenhuis ('t) op de kaart.

Schoenhuis ('t) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoenhuis ('t), company assigned to the tax number BE08006805419. The company Schoenhuis ('t) is located at the address: Grootzand 125; 9200; Dendermonde (Grembergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 220,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Schoenhuis ('t) were not found.
The main activity of Schoenhuis ('t) is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoenhuis ('t) is not available. You also can look at reviews of Schoenhuis ('t), open positions, location of Schoenhuis ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoenhuis ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoenhuis ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoenhuis ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoenhuis ('t), employees, financial statistics.