Juand

Contactgegevens Juand: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Juand: address, phone, fax, email, website, opening hours

Juand

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Haute 14; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 60 32 (+32-010 22 60 32) 010 22 60 32 (+32-010 22 60 32)

Fax (fax): +32 (57) 162-72-71 +32 (57) 162-72-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Juand: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Juand"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Juand"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Juand, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Juand. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Juand, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Juand. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Juand
Products information Juand

BTW identificatienummer (tax): BE08845062255
Ondernemingsnummer: 3004455566
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 812,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Juand zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Juand
(Get full report from official database of BE for Juand)

Aanvulling soorten activiteiten voor Juand
Addition kinds of activities for Juand

07119901. Dienstverlening voor meststoffen | Fertilizer application services
07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
13899917. Roustabout service | Roustabout service
50850604. Gereedschappen, nec | Tools, nec
54110105. Supermarkten, 66.000 - 99.000 vierkante meter | Supermarkets, 66,000 - 99,000 square feet
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores
79410000. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters

Werken bij Juand: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Juand: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Juand. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Juand. Looking for open vacancies in other companies

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Allround administratief bediende bouw m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bouwbedrijf in Olen zijn we op zoek naar iemand met een technische bagage, iemand die zich wil engageren om de administratieve verantwoordelijkheid op te nemen rond aanbestedingsplannen, uitvoeringsplannen, werfadministratie, bestellingen voor werven, ... Kortom iemand met een hoog denkniveau om een mooie ondersteuning te bieden aan tekenaars & projectleiders, maar eventueel ook aan het management. Het bedrijf is actief in de HVAC - Koeltechnische sector. Kennis van Cafca of Autocad is een pluspunt!

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop sportwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Naast het kassawerk help je de klanten verder en geef je ook advies aan de klanten o.a. mbt sportBH's.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Representative Spare Parts - Brabant en Henegouwen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als External Sales Advisor sta je in voor het realiseren van de vooropgestelde verkoop doelstellingen door middel van actieve verkoop en prospectie, en dit in nauwe samenwerking met de interne verkoopafdeling. Je staat in voor de uitbreiding en opvolging van onze klanten in de regio Brabant en Henegouwen: Je houdt van prospectie en van het overtuigen en verwerven van nieuwe klanten met wie je een lange termijnrelatie weet op te bouwen. Door onderzoekswerk en netwerking bouw je de nodige marktkennis op om potentiële klanten te benaderen. Je voorziet de klant van een goed advies, eventueel ondersteund door een demonstratie op locatie. Je werkt nauw samen met je collega's van de binnendienst om de gestelde doelstellingen te realiseren. Je geeft marktopportuniteiten intern door, en ondersteunt de nodige marketingacties. Je werkt van thuis uit en werkt gemiddeld één dag per week vanuit je thuisbureau om administratieve opvolging te doen.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van Juand in sociale netwerken
Look for responds of Juand in social networks

Lees alle opmerkingen voor Juand. Laat een reactie achter voor Juand. Juand bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Juand. Leave a respond for Juand. Juand on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Juand op de google maps. Adres en contacten Juand
Location of Juand on the google maps. Address and contacts of Juand

Andere gerelateerde bedrijven als come Juand Juand: Massart Ph | Center Court Squash & Fitness | Medi-Soft S.A. | GARAGE TACK | B. BLANCKAERT

Other related companies as Juand: Massart Ph | Center Court Squash & Fitness | Medi-Soft S.A. | GARAGE TACK | B. BLANCKAERT

Juand is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Juand, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08845062255. Het bedrijf Juand bevindt zich op het adres: Rue Haute 14; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 812,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Producten gemaakt in Juand zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Juand is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Juand is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Juand, openstaande posities, locatie van Juand op de kaart.

Juand is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Juand, company assigned to the tax number BE08845062255. The company Juand is located at the address: Rue Haute 14; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 812,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoes and slippers - Retail. Products created in Juand were not found.
The main activity of Juand is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Juand is not available. You also can look at reviews of Juand, open positions, location of Juand on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Juand, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Juand, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Juand, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Juand, employees, financial statistics.