FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA
Private companiesAmusement and Recreation Services • FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA

Contactgegevens FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Quai Du Commerce 26 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-18-14-02 32-22-18-14-02

Fax (fax): 32-22-18-14-02 32-22-18-14-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA
Products information FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE09838500976
Ondernemingsnummer: 9615203857
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 507,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Balloons, inflatable

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA

20260204. Kwark | Cottage cheese
22110209. Pajama controles, textiel | Pajama checks, textile
28999945. Bodem testen kits | Soil testing kits
34330204. Kamerverwarmers, gas | Room heaters, gas
35310511. Schrapers (bouwmachines) | Scrapers (construction machinery)
38290507. Nucleaire instrument modules | Nuclear instrument modules
50880302. Vliegtuigen en onderdelen, niet inbegrepen | Aircraft and parts, nec
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
51990800. Olie en vetten (dierlijke of plantaardige) | Oil and greases (animal or vegetable)
79220000. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services

Werken bij FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Administratief bediende dossierverwerking (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek je een toffe job, waar je jouw administratieve skills kan gebruiken en versterken? Solliciteer dan snel hier! Onze klant te Brugge zoekt dringend een bediende dossieradministratie voor een tijdelijke opdracht tot 31 december 2018. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies - Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten - Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab - Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen - Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP - Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties - Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af ...

  • Grondwerker (m/v) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    wij zijn op zoek naar een grondwerker (m/v) 

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Vanaf juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

  • CNC-DRAAIER-FREZER (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Leercontract

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een cnc-draaier, iemand die kan bedienen en instellen. Een minimum aan ervaring (machines instellen) is vereist (goede schoolse voorkennis of concrete werkervaring). Gemotiveerde schoolverlaters komen dus zeker ook in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA. FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA. Leave a respond for FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA. FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA
Location of FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA: DAYDREAM | Perroquet BVBA | BERNARD PETIT | GARAGE DE ROOVER & ZN N.V. | B. VAN HAELST

Other related companies as FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA: DAYDREAM | Perroquet BVBA | BERNARD PETIT | GARAGE DE ROOVER & ZN N.V. | B. VAN HAELST

FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09838500976. Het bedrijf FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: Quai Du Commerce 26 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 507,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Balloons, inflatable. Producten gemaakt in FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA op de kaart.

FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 1987 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE09838500976. The company FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA is located at the address: Quai Du Commerce 26 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 507,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Balloons, inflatable. Products created in FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, open positions, location of FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBALLON EXPRESS INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.