DELBOVE DIFFUSION

Contactgegevens DELBOVE DIFFUSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELBOVE DIFFUSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELBOVE DIFFUSION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Joseph Tirou 121; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 30 40 83; 071 31 55 62; 071 32 28 16 (+32-071 30 40 83; 071 31 55 62; 071 32 28 16) 071 30 40 83; 071 31 55 62; 071 32 28 16 (+32-071 30 40 83; 071 31 55 62; 071 32 28 16)

Fax (fax): 071 30 40 83 (+32-071 30 40 83) 071 30 40 83 (+32-071 30 40 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELBOVE DIFFUSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELBOVE DIFFUSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELBOVE DIFFUSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELBOVE DIFFUSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELBOVE DIFFUSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELBOVE DIFFUSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELBOVE DIFFUSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELBOVE DIFFUSION
Products information DELBOVE DIFFUSION

BTW identificatienummer (tax): BE09703643798
Ondernemingsnummer: 9986816406
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Boutiques; Hairdressing salons - Ladies

Product categorie (product category): Shoes and slippers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELBOVE DIFFUSION
(Get full report from official database of BE for DELBOVE DIFFUSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELBOVE DIFFUSION
Addition kinds of activities for DELBOVE DIFFUSION

308800. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
34960101. Cilinderdraad doek | Cylinder wire cloth
35240200. Tuinmaaiers en toebehoren | Lawn and garden mowers and accessories
50880302. Vliegtuigen en onderdelen, niet inbegrepen | Aircraft and parts, nec

Werken bij DELBOVE DIFFUSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELBOVE DIFFUSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELBOVE DIFFUSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELBOVE DIFFUSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G en C of CE (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in aanhangwagens voor landbouw, industrie en transport zijn wij opzoek naar een chauffeur G en C of CE. Je staat in voor het vervoeren van de aanhangwagens van en naar de keuring of de spuiterij (Poperinge/Roeselare)

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van DELBOVE DIFFUSION in sociale netwerken
Look for responds of DELBOVE DIFFUSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELBOVE DIFFUSION. Laat een reactie achter voor DELBOVE DIFFUSION. DELBOVE DIFFUSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELBOVE DIFFUSION. Leave a respond for DELBOVE DIFFUSION. DELBOVE DIFFUSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELBOVE DIFFUSION op de google maps. Adres en contacten DELBOVE DIFFUSION
Location of DELBOVE DIFFUSION on the google maps. Address and contacts of DELBOVE DIFFUSION

Andere gerelateerde bedrijven als come DELBOVE DIFFUSION DELBOVE DIFFUSION: REALBANK | FE. ACAR | TSS | LOUIS PEREMANS | Patapouff

Other related companies as DELBOVE DIFFUSION: REALBANK | FE. ACAR | TSS | LOUIS PEREMANS | Patapouff

DELBOVE DIFFUSION is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELBOVE DIFFUSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09703643798. Het bedrijf DELBOVE DIFFUSION bevindt zich op het adres: Boulevard Joseph Tirou 121; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 172,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Shoes and slippers - Retail. Lijst met producten zijn Boutiques; Hairdressing salons - Ladies.
De hoofdactiviteit van DELBOVE DIFFUSION is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELBOVE DIFFUSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELBOVE DIFFUSION, openstaande posities, locatie van DELBOVE DIFFUSION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELBOVE DIFFUSION is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELBOVE DIFFUSION, company assigned to the tax number BE09703643798. The company DELBOVE DIFFUSION is located at the address: Boulevard Joseph Tirou 121; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 172,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Shoes and slippers - Retail. List of products are Boutiques; Hairdressing salons - Ladies.
The main activity of DELBOVE DIFFUSION is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DELBOVE DIFFUSION is not available. You also can look at reviews of DELBOVE DIFFUSION, open positions, location of DELBOVE DIFFUSION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELBOVE DIFFUSION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELBOVE DIFFUSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELBOVE DIFFUSION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELBOVE DIFFUSION, employees, financial statistics.