FLMAPLE LEAF SPORT NV

Contactgegevens FLMAPLE LEAF SPORT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMAPLE LEAF SPORT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMAPLE LEAF SPORT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wechelsebaan 77 2275 Lille - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-88-13-48 32-14-88-13-48

Fax (fax): 32-14-88-13-38 32-14-88-13-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMAPLE LEAF SPORT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMAPLE LEAF SPORT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMAPLE LEAF SPORT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMAPLE LEAF SPORT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMAPLE LEAF SPORT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMAPLE LEAF SPORT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMAPLE LEAF SPORT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMAPLE LEAF SPORT NV
Products information FLMAPLE LEAF SPORT NV

BTW identificatienummer (tax): BE06195434570
Ondernemingsnummer: 2790496826
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLMAPLE LEAF SPORT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Skates, skateboards and roller-skates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMAPLE LEAF SPORT NV
(Get full report from official database of BE for FLMAPLE LEAF SPORT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMAPLE LEAF SPORT NV
Addition kinds of activities for FLMAPLE LEAF SPORT NV

339800. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
08119900. Houtkanalen, nec | Timber tracts, nec
22530304. Jogging en opwarming pakken, breien | Jogging and warm-up suits, knit
25120000. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
32720310. Wasbakken, beton | Laundry trays, concrete
51310210. Naaien accessoires | Sewing accessories

Werken bij FLMAPLE LEAF SPORT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMAPLE LEAF SPORT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMAPLE LEAF SPORT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMAPLE LEAF SPORT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker: platte daken (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een dakwerker, platte daken: - Dakwerken platte daken, epdm - Binnen- en buitenhoeken afwerken - Dakranden afwerken - Bevestigen van verschillende soorten isolatie en dichtingmaterialen

  • Tijdelijke administratieve functie op financiële afdeling: schoolverlaters zijn welkom (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de financiële afdeling zijn we op zoek naar een tijdelijke collega die verantwoordelijk zal zijn voor de post- en factuurverwerking. Je controleert de facturen en volgt de betalingen op, (inkomende als uitgaande facturen). Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, klanten en collega's en hebt verschillende administratieve taken. Het gaat over een opdracht van +-1 jaar.

  • Koerman (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ASAP ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je laadt en lost bigbags gevuld met actieve kool in een huifwagen. - Je transporteert de huifwagen tussen de 3 verschillende vestigingen van Desotec. - Je kleeft de juiste etiketten op de bigbags

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student technische dienst 1 dag per week Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE UNIVEG

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een student technische dienst. Je taak zal bestaan uit verschillende klusjes zoals schilderwerken, lampen vervangen,... Ben jij 1 dag per week vrij tussen maandag en vrijdag (niet in het weekend)? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Volg jij een technische opleiding of heb je een technische achtergrond? Reageer dan snel want dan ben jij de student die we zoeken!

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van FLMAPLE LEAF SPORT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMAPLE LEAF SPORT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMAPLE LEAF SPORT NV. Laat een reactie achter voor FLMAPLE LEAF SPORT NV. FLMAPLE LEAF SPORT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMAPLE LEAF SPORT NV. Leave a respond for FLMAPLE LEAF SPORT NV. FLMAPLE LEAF SPORT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMAPLE LEAF SPORT NV op de google maps. Adres en contacten FLMAPLE LEAF SPORT NV
Location of FLMAPLE LEAF SPORT NV on the google maps. Address and contacts of FLMAPLE LEAF SPORT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMAPLE LEAF SPORT NV FLMAPLE LEAF SPORT NV: MARIE LEGARDIEN | KURT ANDRIES | Igretec-Call Center H?tel Charleroi | JANSEN J | AUTO'S COOL

Other related companies as FLMAPLE LEAF SPORT NV: MARIE LEGARDIEN | KURT ANDRIES | Igretec-Call Center H?tel Charleroi | JANSEN J | AUTO'S COOL

FLMAPLE LEAF SPORT NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMAPLE LEAF SPORT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06195434570. Het bedrijf FLMAPLE LEAF SPORT NV bevindt zich op het adres: Wechelsebaan 77 2275 Lille - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 302,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Skates, skateboards and roller-skates. Producten gemaakt in FLMAPLE LEAF SPORT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMAPLE LEAF SPORT NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMAPLE LEAF SPORT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMAPLE LEAF SPORT NV, openstaande posities, locatie van FLMAPLE LEAF SPORT NV op de kaart.

FLMAPLE LEAF SPORT NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMAPLE LEAF SPORT NV, company assigned to the tax number BE06195434570. The company FLMAPLE LEAF SPORT NV is located at the address: Wechelsebaan 77 2275 Lille - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 302,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Skates, skateboards and roller-skates. Products created in FLMAPLE LEAF SPORT NV were not found.
The main activity of FLMAPLE LEAF SPORT NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMAPLE LEAF SPORT NV is not available. You also can look at reviews of FLMAPLE LEAF SPORT NV, open positions, location of FLMAPLE LEAF SPORT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMAPLE LEAF SPORT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMAPLE LEAF SPORT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMAPLE LEAF SPORT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMAPLE LEAF SPORT NV, employees, financial statistics.