FLPHIXION CREATION BVBA

Contactgegevens FLPHIXION CREATION BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPHIXION CREATION BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPHIXION CREATION BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ketelaarstr. 9 2340 Beerse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-61-81-81 32-14-61-81-81

Fax (fax): 32-14-61-42-36 32-14-61-42-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPHIXION CREATION BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPHIXION CREATION BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPHIXION CREATION BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPHIXION CREATION BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPHIXION CREATION BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPHIXION CREATION BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPHIXION CREATION BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPHIXION CREATION BVBA
Products information FLPHIXION CREATION BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01146118164
Ondernemingsnummer: 6934539794
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 372,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLPHIXION CREATION BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Celebrations and parties - articles and decorations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPHIXION CREATION BVBA
(Get full report from official database of BE for FLPHIXION CREATION BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPHIXION CREATION BVBA
Addition kinds of activities for FLPHIXION CREATION BVBA

15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
26780300. Papeteries en schrijfpapier sets | Papeteries and writing paper sets
28229909. Polyethyleen, Chloorsulfonaat, Hypalon | Polyethylene, chlorosulfonated, hypalon
36290104. Mercurius boog gelijkrichters (elektrische apparaten) | Mercury arc rectifiers (electrical apparatus)
73891503. Teken schilderij en briefwinkel | Sign painting and lettering shop

Werken bij FLPHIXION CREATION BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPHIXION CREATION BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPHIXION CREATION BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPHIXION CREATION BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Verrebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Slagerijmedewerker student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende slagerij regio Waregem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om bij te springen in het weekend, zaterdag en/of zondag. * Voorbereidende werken uitvoeren: klaarmaken van bestellingen, * Verkoop in de winkel, * Toonbank aanvullen, * Beleggen van broodjes, * Algemeen onderhoud uitvoeren van de zaak.

  • Bijlesgever informatica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor informatica aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Lesgever/lesgeefster algemene vorming leertijd – werfingsreserve (stelsel leren en werken) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren (15 - 25 jarigen) die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van deeltijds leren. Dit op woensdag, donderdag of vrijdag. + Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van FLPHIXION CREATION BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLPHIXION CREATION BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPHIXION CREATION BVBA. Laat een reactie achter voor FLPHIXION CREATION BVBA. FLPHIXION CREATION BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPHIXION CREATION BVBA. Leave a respond for FLPHIXION CREATION BVBA. FLPHIXION CREATION BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPHIXION CREATION BVBA op de google maps. Adres en contacten FLPHIXION CREATION BVBA
Location of FLPHIXION CREATION BVBA on the google maps. Address and contacts of FLPHIXION CREATION BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPHIXION CREATION BVBA FLPHIXION CREATION BVBA: FLADVANCED TECHNICS COMPANY SA | Kaarsenboetiek Lier | CUYVERS E. | DS TUNING | S. TESSEUR

Other related companies as FLPHIXION CREATION BVBA: FLADVANCED TECHNICS COMPANY SA | Kaarsenboetiek Lier | CUYVERS E. | DS TUNING | S. TESSEUR

FLPHIXION CREATION BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPHIXION CREATION BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01146118164. Het bedrijf FLPHIXION CREATION BVBA bevindt zich op het adres: Ketelaarstr. 9 2340 Beerse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 372,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Celebrations and parties - articles and decorations. Producten gemaakt in FLPHIXION CREATION BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPHIXION CREATION BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPHIXION CREATION BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPHIXION CREATION BVBA, openstaande posities, locatie van FLPHIXION CREATION BVBA op de kaart.

FLPHIXION CREATION BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLPHIXION CREATION BVBA, company assigned to the tax number BE01146118164. The company FLPHIXION CREATION BVBA is located at the address: Ketelaarstr. 9 2340 Beerse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 372,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Celebrations and parties - articles and decorations. Products created in FLPHIXION CREATION BVBA were not found.
The main activity of FLPHIXION CREATION BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPHIXION CREATION BVBA is not available. You also can look at reviews of FLPHIXION CREATION BVBA, open positions, location of FLPHIXION CREATION BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPHIXION CREATION BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPHIXION CREATION BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPHIXION CREATION BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPHIXION CREATION BVBA, employees, financial statistics.