Schoenmakerij Steve

Contactgegevens Schoenmakerij Steve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoenmakerij Steve: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoenmakerij Steve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 16; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 687 47 37 (+32-02 687 47 37) 02 687 47 37 (+32-02 687 47 37)

Fax (fax): +32 (12) 709-53-41 +32 (12) 709-53-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoenmakerij Steve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoenmakerij Steve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoenmakerij Steve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoenmakerij Steve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoenmakerij Steve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoenmakerij Steve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoenmakerij Steve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoenmakerij Steve
Products information Schoenmakerij Steve

BTW identificatienummer (tax): BE06119903564
Ondernemingsnummer: 5216552734
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Schoenmakerij Steve zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoemakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoenmakerij Steve
(Get full report from official database of BE for Schoenmakerij Steve)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoenmakerij Steve
Addition kinds of activities for Schoenmakerij Steve

4812. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
356904. Gasproducenten, generatoren en andere gasgerelateerde apparatuur | Gas producers, generators, and other gas related equipment
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
38260107. fotometers | Photometers
50859908. Molen levert | Mill supplies
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
92220403. Juridische raad en vervolging, provincie overheid | Legal counsel and prosecution, county government

Werken bij Schoenmakerij Steve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoenmakerij Steve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoenmakerij Steve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoenmakerij Steve. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Magazijnier - Heftruck ( M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een medewerker voor onze stock die in het bezit moet zijn van een geldig attest voor heftruckchauffeur. De opdracht bestaat uit het ontvangen van leveringen van onze leveranciers en het voorbereiden van leveringen naar onze klanten. Dat beheer van onze stock gebeurt in ons ERP. We voorzien hiervoor een interne opleiding maar een basiskennis pc is wel nodig. Er zijn geen vereisten op vlak van talenkennis: de kandidaat komt terecht in een voornamelijk Franstalig team dus een beetje kennis van het Frans kan handig zijn maar is zeker geen vereiste.

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • Chauffeur CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in aanleg opritten en parkings zoeken wij een meewerkend Chauffeur C E ! Je brengt als chauffeur de materialen aan op de werven over heel Vlaanderen : asfalt, klinkers, blauwsteen, gravé, enz Je helpt mee borduren zetten, gravé opendoen , klinkerwerken en asfaltwerken. Je vertrekt (naargelang de werven) om 7u vanuit Oudenaarde (voor langere ritten vanaf 6u)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

  • Elektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Noem jij jezelf een elektrisch talent? Wel dan, wij hebben de job voor jou! Onze klant in Wetteren is op zoek naar een elektricien om zijn leuk team te versterken en ondersteunen. In welke firma kom je terecht? Onze klant is actief in industriële elektriciteit, dus ook automatisatie. Daarnaast plaatsen ze ook zonnepannelen! Wil jij je specialiseren in een van deze takken, of vind je het juist leuk om een manusje van alles te worden? Hier kan je terecht. Als elektricien ga je mee in team om zowel installaties als depannages tot een goed einde te brengen. Je komt in verschillende ploegjes terecht, dus je houdt ervan om met veel mensen om te gaan. En je bent iemand die zich overal thuis voelt. Een grote troef hier is dat ze staan voor flexibiliteit! En dit in heel veel. Je komt terecht in een familiair bedrijf dat in korte tijd gegroeid is in aantal maar de mentaliteit blijft behouden. Natuurlijk kan dit dan ook van jou gevraagd worden, flexibiliteit, begrip, teamplayer,....

  • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: GOORTS

    Type: Vaste Job

    Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

  • Accountant M/V (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: DE CEUNYNCK & Co

    Type: Vaste Job

    Als Accountant binnen onze Finance afdeling maken volgende taken deel uit van je takenpakket : Maand afsluitingen : Realiseren of controleren van alle operaties m.b.t. de grootboek transacties BTW en vennootschapsbelasting: fiscale aangiftes opmaken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen Jaarrekeningen en alle Belgische wettelijke verplichtingen: opstellen in samenspraak met de bedrijfsrevisoren Begeleiding van de medewerkers van het Shared Service Center (focus op AP) Budgettering en forecast : de BE controller ondersteunen bij het opstellen van de budgetten Andere ad hoc taken gelinkt aan accounting / reporting

Zoek naar antwoorden van Schoenmakerij Steve in sociale netwerken
Look for responds of Schoenmakerij Steve in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoenmakerij Steve. Laat een reactie achter voor Schoenmakerij Steve. Schoenmakerij Steve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoenmakerij Steve. Leave a respond for Schoenmakerij Steve. Schoenmakerij Steve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoenmakerij Steve op de google maps. Adres en contacten Schoenmakerij Steve
Location of Schoenmakerij Steve on the google maps. Address and contacts of Schoenmakerij Steve

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoenmakerij Steve Schoenmakerij Steve: KANTOOR VERBRUGGHE | VUE SUR MER | Knockaert K | MOHAMED OUEHHABI | LEA HUBIN

Other related companies as Schoenmakerij Steve: KANTOOR VERBRUGGHE | VUE SUR MER | Knockaert K | MOHAMED OUEHHABI | LEA HUBIN

Schoenmakerij Steve is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoenmakerij Steve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06119903564. Het bedrijf Schoenmakerij Steve bevindt zich op het adres: Stationsstraat 16; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 306,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shoemakers. Producten gemaakt in Schoenmakerij Steve zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schoenmakerij Steve is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoenmakerij Steve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoenmakerij Steve, openstaande posities, locatie van Schoenmakerij Steve op de kaart.

Schoenmakerij Steve is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoenmakerij Steve, company assigned to the tax number BE06119903564. The company Schoenmakerij Steve is located at the address: Stationsstraat 16; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 306,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shoemakers. Products created in Schoenmakerij Steve were not found.
The main activity of Schoenmakerij Steve is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoenmakerij Steve is not available. You also can look at reviews of Schoenmakerij Steve, open positions, location of Schoenmakerij Steve on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoenmakerij Steve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoenmakerij Steve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoenmakerij Steve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoenmakerij Steve, employees, financial statistics.