Multiples Services Minute

Contactgegevens Multiples Services Minute: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Multiples Services Minute: address, phone, fax, email, website, opening hours

Multiples Services Minute

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pont d'Avroy 57; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 221 32 33 (+32-04 221 32 33) 04 221 32 33 (+32-04 221 32 33)

Fax (fax): 04 221 32 33 (+32-04 221 32 33) 04 221 32 33 (+32-04 221 32 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Multiples Services Minute: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Multiples Services Minute"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Multiples Services Minute"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Multiples Services Minute, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Multiples Services Minute. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Multiples Services Minute, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Multiples Services Minute. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Multiples Services Minute
Products information Multiples Services Minute

BTW identificatienummer (tax): BE07177886962
Ondernemingsnummer: 4354125976
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 230,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Locks & keys

Product categorie (product category): Shoemakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Multiples Services Minute
(Get full report from official database of BE for Multiples Services Minute)

Aanvulling soorten activiteiten voor Multiples Services Minute
Addition kinds of activities for Multiples Services Minute

5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
702199. Kamer- en pensionhuizen, niet inbegrepen | Rooming and boarding houses, nec
20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
24119900. Logging, nec | Logging, nec
33410203. Zilver herstel van gebruikte fotografische film | Silver recovery from used photographic film
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations

Werken bij Multiples Services Minute: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Multiples Services Minute: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Multiples Services Minute. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Multiples Services Minute. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • Operator schaafmachine (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Sint-Katelijne-Waver – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit, snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Chef de partie - Regio Gent - 38u (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het presenteren van gerechten, doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden. Je doet de mis-en-place voor alle warme en koude gerechten: soepen, voorgerechten, hoofdschotels, sauzen, salades.. Je zorgt voor de aangepaste consistenties en afleidingen van de gerechten Je kent de hygiëne- en veiligheidsnormen. Je schikt en garneert de gerechten op borden en schotels of plaatst ze in bain-marie, respecteert de proportionering van de verschillende maaltijdcomponenten.

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

Zoek naar antwoorden van Multiples Services Minute in sociale netwerken
Look for responds of Multiples Services Minute in social networks

Lees alle opmerkingen voor Multiples Services Minute. Laat een reactie achter voor Multiples Services Minute. Multiples Services Minute bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Multiples Services Minute. Leave a respond for Multiples Services Minute. Multiples Services Minute on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Multiples Services Minute op de google maps. Adres en contacten Multiples Services Minute
Location of Multiples Services Minute on the google maps. Address and contacts of Multiples Services Minute

Andere gerelateerde bedrijven als come Multiples Services Minute Multiples Services Minute: E. DE VLAMINCK | LES ENTREPRISES TERCELIN | Biesemans K | Camir SA | MARNIK WILLAERT

Other related companies as Multiples Services Minute: E. DE VLAMINCK | LES ENTREPRISES TERCELIN | Biesemans K | Camir SA | MARNIK WILLAERT

Multiples Services Minute is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Multiples Services Minute, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07177886962. Het bedrijf Multiples Services Minute bevindt zich op het adres: Rue Pont d'Avroy 57; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 230,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Shoemakers. Lijst met producten zijn Locks & keys.
De hoofdactiviteit van Multiples Services Minute is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Multiples Services Minute is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Multiples Services Minute, openstaande posities, locatie van Multiples Services Minute op de kaart.

Multiples Services Minute is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Multiples Services Minute, company assigned to the tax number BE07177886962. The company Multiples Services Minute is located at the address: Rue Pont d'Avroy 57; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 230,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Shoemakers. List of products are Locks & keys.
The main activity of Multiples Services Minute is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Multiples Services Minute is not available. You also can look at reviews of Multiples Services Minute, open positions, location of Multiples Services Minute on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Multiples Services Minute, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Multiples Services Minute, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Multiples Services Minute, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Multiples Services Minute, employees, financial statistics.