Harlekijn

Contactgegevens Harlekijn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Harlekijn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Harlekijn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Handelslei 128; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 384 37 29 (+32-03 384 37 29) 03 384 37 29 (+32-03 384 37 29)

Fax (fax): 03 384 37 29 (+32-03 384 37 29) 03 384 37 29 (+32-03 384 37 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Harlekijn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Harlekijn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Harlekijn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Harlekijn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Harlekijn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Harlekijn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Harlekijn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Harlekijn
Products information Harlekijn

BTW identificatienummer (tax): BE03917144775
Ondernemingsnummer: 5769165039
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Locks & keys

Product categorie (product category): Shoemakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Harlekijn
(Get full report from official database of BE for Harlekijn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Harlekijn
Addition kinds of activities for Harlekijn

396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
811101. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services
22110511. Piques, katoen | Piques, cotton
36410110. Buizen, elektrisch licht | Tubes, electric light
73789901. Reparatie / onderhoud van computer- en dataverwerking apparatuur | Computer and data processing equipment repair/maintenance

Werken bij Harlekijn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Harlekijn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Harlekijn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Harlekijn. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER BOUW/METSER BESTUURDER TORENKRAAN (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: BOUWWERKEN BROSENS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Uw takenpakket bestaat uit het uitvoeren van metselwerken en het besturen van een torenkraan op onze bouwwerf.

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Jobstudent Zorg m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Studentenjob

    Om een een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf zijn we op zoek naar naar jobstudenten zorgkundigen/verpleegkundigen die het team van verplegend en verzorgend personeel te ondersteunen. Als jobstudent sta je in voor volgende taken: · Je verleent integrale zorg mee aan de cliënten. · Je vertrekt vanuit de hulpvraag van de zorggebruikers zodat je hun zelfredzaamheid blijft stimuleren en ondersteunen. · Je staat in voor de persoonsgerichte zorg en binnen de leefgroep sta je ook in voor huishoudelijke en animatieve activiteiten. · Je hebt een belangrijke rol als pleitbezorger voor de zorggebruiker, jij bent immers de persoon die de cliënt van zeer nabij meemaakt.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • FLEXI-JOB/EXTRA KEUKENPERSONEEL (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Bistro Vienna

    Type: Flexijob

    Om ons keukenteam te versterken ( geen afwas ) . Op vrijdag en/of zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Harlekijn in sociale netwerken
Look for responds of Harlekijn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Harlekijn. Laat een reactie achter voor Harlekijn. Harlekijn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Harlekijn. Leave a respond for Harlekijn. Harlekijn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Harlekijn op de google maps. Adres en contacten Harlekijn
Location of Harlekijn on the google maps. Address and contacts of Harlekijn

Andere gerelateerde bedrijven als come Harlekijn Harlekijn: RED SHOE | MUTUALIT? SOCIALISTE | IPSOMAT | Art & Culture d'Andalousie ASBL | BLUE DIAMOND

Other related companies as Harlekijn: RED SHOE | MUTUALIT? SOCIALISTE | IPSOMAT | Art & Culture d'Andalousie ASBL | BLUE DIAMOND

Harlekijn is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Harlekijn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917144775. Het bedrijf Harlekijn bevindt zich op het adres: Handelslei 128; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoemakers. Lijst met producten zijn Locks & keys.
De hoofdactiviteit van Harlekijn is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Harlekijn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Harlekijn, openstaande posities, locatie van Harlekijn op de kaart.

Harlekijn is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Harlekijn, company assigned to the tax number BE03917144775. The company Harlekijn is located at the address: Handelslei 128; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoemakers. List of products are Locks & keys.
The main activity of Harlekijn is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Harlekijn is not available. You also can look at reviews of Harlekijn, open positions, location of Harlekijn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Harlekijn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Harlekijn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Harlekijn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Harlekijn, employees, financial statistics.