A.B. Service Rapide

Contactgegevens A.B. Service Rapide: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B. Service Rapide: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B. Service Rapide

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Patenier 73; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 73 73 68 (+32-081 73 73 68) 081 73 73 68 (+32-081 73 73 68)

Fax (fax): 081 73 73 68 (+32-081 73 73 68) 081 73 73 68 (+32-081 73 73 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B. Service Rapide: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B. Service Rapide"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B. Service Rapide"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B. Service Rapide, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B. Service Rapide. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B. Service Rapide, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B. Service Rapide. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B. Service Rapide
Products information A.B. Service Rapide

BTW identificatienummer (tax): BE09636901855
Ondernemingsnummer: 2050567626
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Fireproof & armoured doors; Safes; Locks & keys

Product categorie (product category): Shoemakers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B. Service Rapide
(Get full report from official database of BE for A.B. Service Rapide)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B. Service Rapide
Addition kinds of activities for A.B. Service Rapide

721800. Industriële wasmachines | Industrial launderers
20320206. Italiaans eten, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Italian foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
34919906. Regelaars (stoominrichtingen) | Regulators (steam fittings)
36740306. Zonnepanelen | Solar cells
37140210. Achterashuis, motorvoertuig | Rear axle housings, motor vehicle
37310302. Veerbootboten, bouw en reparatie | Ferryboats, building and repairing
38250325. stroboscopen | Stroboscopes
57360100. Toetsenbordinstrumenten | Keyboard instruments

Werken bij A.B. Service Rapide: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B. Service Rapide: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B. Service Rapide. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B. Service Rapide. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Onderhoudstechnieker (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: AMPLI

    Type: Vaste Job

    Ampli is de voorbije 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de audio-visuele sector, met ruime ervaring in concerten, evenementen, beurzen, modeshows en televisieopnames. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker (m/v) voor het onderhoud en de herstellingen aan ons materiaalpark. Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het labo van Ampli. Je staat in voor het nazicht en de eventuele herstellingen aan ons klank- en lichtmateriaal. Je hebt een diploma elektronica of elektromechanica of relevante ervaring in de AV sector. Je bent flexibel, werklustig en niet bang voor een uitdaging. Je werkt ordelijk en gestructureerd, met oog voor details. Je werkt zelfstandig, maar bent ook in staat om in teamverband te werken. Je hebt interesse in de AV sector en bent bereid veel bij te leren. Wij bieden een voltijdse, afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf. Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in bovenstaande eigenschappen? Aarzel dan niet en stuur nu je CV met begeleidende brief naar [email protected]

  • Magazijn medewerker (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ALL DRINKS BEVERNAGIE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden zijn: Het uitladen van de vracht en deze op een gestructureerde manier een plaats geven in het magazijn Het klaarzetten en overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Een goed georganiseerd magazijn dat ten allen tijde operationeel bruikbaar is Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Magazijnier /kruidenkamer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Ontvangen, inboeken, stockeren en afwegen en identificeren van kruiden, additieven en hulpstoffen.

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

  • Flexijob - chef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Plannen en organiseren van de werkzaamheden • Instructies geven aan keukenpersoneel • Alle bereidingen uitvoeren • Vlees, vis en gevogelte braden • Gerechten afwerken • Respecteren van tijdsplanning, receptuur en werkmethode • Uitleg geven over de samenstelling van gerechten

Zoek naar antwoorden van A.B. Service Rapide in sociale netwerken
Look for responds of A.B. Service Rapide in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B. Service Rapide. Laat een reactie achter voor A.B. Service Rapide. A.B. Service Rapide bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B. Service Rapide. Leave a respond for A.B. Service Rapide. A.B. Service Rapide on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B. Service Rapide op de google maps. Adres en contacten A.B. Service Rapide
Location of A.B. Service Rapide on the google maps. Address and contacts of A.B. Service Rapide

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B. Service Rapide A.B. Service Rapide: FE. SCHUMACHER-KEVER | Bouvy Motor SA | ANTONIO MARTINEZ | PHILIPPE BENOOT | J.L. VERELST

Other related companies as A.B. Service Rapide: FE. SCHUMACHER-KEVER | Bouvy Motor SA | ANTONIO MARTINEZ | PHILIPPE BENOOT | J.L. VERELST

A.B. Service Rapide is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B. Service Rapide, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09636901855. Het bedrijf A.B. Service Rapide bevindt zich op het adres: Rue Patenier 73; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Shoemakers. Lijst met producten zijn Fireproof & armoured doors; Safes; Locks & keys.
De hoofdactiviteit van A.B. Service Rapide is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B. Service Rapide is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B. Service Rapide, openstaande posities, locatie van A.B. Service Rapide op de kaart.

A.B. Service Rapide is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B. Service Rapide, company assigned to the tax number BE09636901855. The company A.B. Service Rapide is located at the address: Rue Patenier 73; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Shoemakers. List of products are Fireproof & armoured doors; Safes; Locks & keys.
The main activity of A.B. Service Rapide is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B. Service Rapide is not available. You also can look at reviews of A.B. Service Rapide, open positions, location of A.B. Service Rapide on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B. Service Rapide, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B. Service Rapide, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B. Service Rapide, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B. Service Rapide, employees, financial statistics.