FLVCR VAN CAUWENBERGH NV

Contactgegevens FLVCR VAN CAUWENBERGH NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVCR VAN CAUWENBERGH NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVCR VAN CAUWENBERGH NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doelhaagstraat 77 2840 Rumst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-80-86-00 32-38-80-86-00

Fax (fax): 32-38-88-59-15 32-38-88-59-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVCR VAN CAUWENBERGH NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVCR VAN CAUWENBERGH NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVCR VAN CAUWENBERGH NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVCR VAN CAUWENBERGH NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVCR VAN CAUWENBERGH NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVCR VAN CAUWENBERGH NV
Products information FLVCR VAN CAUWENBERGH NV

BTW identificatienummer (tax): BE07778289794
Ondernemingsnummer: 5229187011
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 275,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLVCR VAN CAUWENBERGH NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bricks, fire

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVCR VAN CAUWENBERGH NV
(Get full report from official database of BE for FLVCR VAN CAUWENBERGH NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVCR VAN CAUWENBERGH NV
Addition kinds of activities for FLVCR VAN CAUWENBERGH NV

381299. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
729906. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
28340701. Intraveneuze oplossingen | Intravenous solutions
30691011. Kleppen, hard rubber | Valves, hard rubber
32310501. Medisch en laboratoriumglaswerk: gemaakt van aangekochte glas | Medical and laboratory glassware: made from purchased glass
35410106. Boormachines (metalen snijden) | Drilling machine tools (metal cutting)
39490513. Doelen, boogschieten en geweerschieten | Targets, archery and rifle shooting

Werken bij FLVCR VAN CAUWENBERGH NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVCR VAN CAUWENBERGH NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVCR VAN CAUWENBERGH NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVCR VAN CAUWENBERGH NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP VOOR AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalst.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Sint-Denijs-Westrem 16u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Sint-Denijs-Westrem. In dit gastgezin staat u voornamelijk in voor het poetsen. Op termijn kunt u bij dit gastgezin ook boodschappen doen en koken. We zoeken iemand die echt een huishouden kan runnen en die respect heeft voor delicate materialen! Bent u die Home Manager? Reageer dan snel! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten gezocht voor Q8 Delhaize/panos te Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: MBF Brasschaat

    Type: Studentenjob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Je wilt weekenden en woensdagen na school werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe studenten die elke weekend en woensdagen willen werken. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, smosjes maken,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige student!

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • Freelance docent 'Voedingstherapie' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

Zoek naar antwoorden van FLVCR VAN CAUWENBERGH NV in sociale netwerken
Look for responds of FLVCR VAN CAUWENBERGH NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVCR VAN CAUWENBERGH NV. Laat een reactie achter voor FLVCR VAN CAUWENBERGH NV. FLVCR VAN CAUWENBERGH NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVCR VAN CAUWENBERGH NV. Leave a respond for FLVCR VAN CAUWENBERGH NV. FLVCR VAN CAUWENBERGH NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVCR VAN CAUWENBERGH NV op de google maps. Adres en contacten FLVCR VAN CAUWENBERGH NV
Location of FLVCR VAN CAUWENBERGH NV on the google maps. Address and contacts of FLVCR VAN CAUWENBERGH NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVCR VAN CAUWENBERGH NV FLVCR VAN CAUWENBERGH NV: Mac Diamond B.V.B.A. | Van Dommelen D | GENTSE HOMO- EN LESBIENNE BEWEGING | BOSQUET | Van Rijn Documentation Centre

Other related companies as FLVCR VAN CAUWENBERGH NV: Mac Diamond B.V.B.A. | Van Dommelen D | GENTSE HOMO- EN LESBIENNE BEWEGING | BOSQUET | Van Rijn Documentation Centre

FLVCR VAN CAUWENBERGH NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07778289794. Het bedrijf FLVCR VAN CAUWENBERGH NV bevindt zich op het adres: Doelhaagstraat 77 2840 Rumst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 275,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bricks, fire. Producten gemaakt in FLVCR VAN CAUWENBERGH NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVCR VAN CAUWENBERGH NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVCR VAN CAUWENBERGH NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, openstaande posities, locatie van FLVCR VAN CAUWENBERGH NV op de kaart.

FLVCR VAN CAUWENBERGH NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, company assigned to the tax number BE07778289794. The company FLVCR VAN CAUWENBERGH NV is located at the address: Doelhaagstraat 77 2840 Rumst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 275,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bricks, fire. Products created in FLVCR VAN CAUWENBERGH NV were not found.
The main activity of FLVCR VAN CAUWENBERGH NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVCR VAN CAUWENBERGH NV is not available. You also can look at reviews of FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, open positions, location of FLVCR VAN CAUWENBERGH NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVCR VAN CAUWENBERGH NV, employees, financial statistics.