HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV
Private companiesMotor Freight Transportation • HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV

Contactgegevens HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Keyserlei 5; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 206 03 00 (+32-03 206 03 00) 03 206 03 00 (+32-03 206 03 00)

Fax (fax): 03 227 30 87 (+32-03 227 30 87) 03 227 30 87 (+32-03 227 30 87)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV
Products information HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE03564208984
Ondernemingsnummer: 4505462646
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 201,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shipping agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV
Addition kinds of activities for HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV

361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
922904. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government
17990205. waterdichting | Dampproofing
20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
20920000. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
26530202. Display items, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Display items, solid fiber: made from purchased materials
30690503. Strips, laars of schoen solderen: rubber, compositie of vezel | Soling strips, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
38250207. Diode en transistor testers | Diode and transistor testers
86110302. Raad van Commissarissen | Board of trade

Werken bij HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Projectingenieur bouw (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de commerciële medewerkers en klanten met uw technische kennis en know-how. Je staat in voor het uitwerken van dossiers, studies en brekeningsnota's met focus op stabiliteitsstudies. Je werkt daaromtrent offertes uit en staat de commerciële medewerkers te woord wanneer zij technische vraagstukken hebben. Indien nog begeleidt je hen naar de werf. Je werkt nauw samen in team met je collega's.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV. HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV. Leave a respond for HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV. HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV
Location of HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV: INSTITUT PENELOPE | W. BIESEMANS | GEMEENTELIJKE MUZIEKACADEMIE | GARAGE EXCELSIOR | D. THAYS

Other related companies as HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV: INSTITUT PENELOPE | W. BIESEMANS | GEMEENTELIJKE MUZIEKACADEMIE | GARAGE EXCELSIOR | D. THAYS

HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03564208984. Het bedrijf HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV bevindt zich op het adres: De Keyserlei 5; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 201,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Shipping agencies. Producten gemaakt in HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE03564208984. The company HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV is located at the address: De Keyserlei 5; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 201,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Shipping agencies. Products created in HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV were not found.
The main activity of HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, open positions, location of HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HYUNDAI MERCHANT MARINE BELGIUM NV, employees, financial statistics.