CFNR NV

Contactgegevens CFNR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CFNR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CFNR NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ankerrui 20; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 232 59 65 (+32-03 232 59 65) 03 232 59 65 (+32-03 232 59 65)

Fax (fax): 03 233 07 57 (+32-03 233 07 57) 03 233 07 57 (+32-03 233 07 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CFNR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CFNR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CFNR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CFNR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CFNR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CFNR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CFNR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CFNR NV
Products information CFNR NV

BTW identificatienummer (tax): BE09695953369
Ondernemingsnummer: 5553833007
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 335,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CFNR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shipping - Rhine and coastal navigation companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CFNR NV
(Get full report from official database of BE for CFNR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CFNR NV
Addition kinds of activities for CFNR NV

2519. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
20820101. Brouwers graan | Brewers' grain
34529902. Gate haken | Gate hooks
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks
59479901. Wenskaarten | Greeting cards
59939903. Pijpwinkel | Pipe store

Werken bij CFNR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CFNR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CFNR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CFNR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • Jobstudent (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Technieker Gas met Staallas - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Sint-Niklaas zoeken we momenteel een Technieker Gas met Staallas Sint-Niklaas Taken: Je zorgt voor de voorbereidende werken en de uitvoering van gasaansluitingen met staallas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opzoeken van lekken, het herstellen en het in dienst stellen van gasaansluitingen en gasleidingen Je verricht interventies en voert schakelingen en drukregelingen uit in opdracht van de schakelverantwoordelijke Je voert alle taken uit nodig voor het behalen en het behouden van het lascertificaat (norm ISO9606-1) Je voert de administratieve taken uit die verbonden zijn aan de job, je beheert je eigen materiaal en gereedschap

  • Handelsagent B&B (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FORTISSIMOS GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    G a je actief op zoek naar nieuwe klanten voor onze diensten. Je gebruikt hier efficiënt de meest geschikte verkoopkanalen voor. Je hebt geen drempelvrees als het op prospecteren aankomt. Communicatie is één van je sterkste eigenschappen. Je bent ambitieus en je kikt op doelstellingen halen. Targets zijn er om te overtreffen, verkopen is je natuurlijke biotoop. Samen met onze partners en collega"s bouw je aan een sterke zichtbaarheid van ons bedrijf. Je bent een sales tijger die waarde creëert bij de prospecten en klanten en lange termijnrelaties opbouwt. Je werkterrein is België met in hoofdzaak het Vlaamstalige landsgedeelte.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van CFNR NV in sociale netwerken
Look for responds of CFNR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CFNR NV. Laat een reactie achter voor CFNR NV. CFNR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CFNR NV. Leave a respond for CFNR NV. CFNR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CFNR NV op de google maps. Adres en contacten CFNR NV
Location of CFNR NV on the google maps. Address and contacts of CFNR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CFNR NV CFNR NV: ESCORT KIM | ZEVEN TORENTJES | LIBRAIRIE BERTOUILLE | DECLERCQ LEON EN LUC | ELIE LIEFOOGHE

Other related companies as CFNR NV: ESCORT KIM | ZEVEN TORENTJES | LIBRAIRIE BERTOUILLE | DECLERCQ LEON EN LUC | ELIE LIEFOOGHE

CFNR NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CFNR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09695953369. Het bedrijf CFNR NV bevindt zich op het adres: Ankerrui 20; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 335,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Shipping - Rhine and coastal navigation companies. Producten gemaakt in CFNR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CFNR NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CFNR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CFNR NV, openstaande posities, locatie van CFNR NV op de kaart.

CFNR NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CFNR NV, company assigned to the tax number BE09695953369. The company CFNR NV is located at the address: Ankerrui 20; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 335,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Shipping - Rhine and coastal navigation companies. Products created in CFNR NV were not found.
The main activity of CFNR NV is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CFNR NV is not available. You also can look at reviews of CFNR NV, open positions, location of CFNR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CFNR NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CFNR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CFNR NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CFNR NV, employees, financial statistics.