AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF
Private companiesUnited States Postal Service • AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF

Contactgegevens AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belcrownlaan 18; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 18 00 (+32-03 325 18 00) 03 325 18 00 (+32-03 325 18 00)

Fax (fax): 03 325 18 04 (+32-03 325 18 04) 03 325 18 04 (+32-03 325 18 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF
Products information AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE07745330810
Ondernemingsnummer: 8087829589
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Accumulators

Product categorie (product category): Ship - Electrical service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF
Addition kinds of activities for AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF

08119903. Houtkanalen, Naaldhout | Timber tracts, softwood
20240307. Sorbets, niet-zuivel gebaseerd | Sorbets, non-dairy based
34440102. Flumes, plaatwerk | Flumes, sheet metal
63319907. Vastgoed schade verzekering | Property damage insurance
80490400. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist

Werken bij AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider Elektrisch Onderhoud (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werkvoorbereider m/v Elektrisch Onderhoud gezocht voor een bedrijf te Avelgem. Heb je een achtergrond Bachelor Elektriciteit en ruime interesse in een zeer afwisselende functie als Technisch bediende ? Onze klant is een internationale topspeler in de wereld van vinylvloerbekleding. Om de continue groei te blijven verzekeren en ondersteunen is men op zoek naar sterke technische medewerkers ! De werkvoorbereider rapporteert aan de verantwoordelijke elektrisch onderhoud Planning van het elektrisch onderhoud in de verschillende afdelingen Voorziet dat de technische spareparts die nodig zijn voor het preventieve en curatieve onderhoud aanwezig zijn vooraleer de werken in te plannen. Dit in samenwerking met de magazijnier. Administratief beheer van de werkzaamheden van intern personeel en externen (werkbonnen, taak risico analyse, werkinstructies, werkvergunningen, keuringen en magazijn) Goede communicatie met de proces engineers en de Supervisor Maintenance zijn vereist om alle planningen goed te laten verlopen Tijdens het onderhoud aanwezig om alle werken te monitoren en het onderhoud tijdig af te ronden en een vlotte opstart te garanderen Het is een fulltime job met als 1 doel: 100% productierendement van het machinepark, een job met veel uitdaging in een recent, modern geautomatiseerd machinepark.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Medior .NET Developer (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Akkoo

    Type: Vaste Job

    Wat verwachten wij van jou?  Als .NET developer wil je je kennis verder ontwikkelen tot een professionele .NET developer. Je kan er ook nog steeds van genieten om de moeilijkste uitdagingen samen met je team te herleiden tot eenvoudige oplossingen. Bijkomend vind je dat het tijd is om je kennis uitgebreid te delen met anderen, je kent je vak tenslotte door en door. De lifecycle van software is helemaal jouw ding van het opzetten van omgevingen, het ontwikkelen van de oplossing tot het continuous deployment en alles wat ertussen of -naast gebeurt. Test-driven development en clean code helpen je in deze van begin tot einde. Terwijl je coachende skills, creatieve aanpak en je oplossing gedreven mentaliteit elke uitdaging herleiden tot een succes.

  • Enthousiaste Talent Matchmaker (M/V) (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Rialto Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ontstaan in 2001, gespecialiseerd in Ingenieurs-, Management-, CxO en Board Level profielen, én exclusief Belgische partner zijnde van IMSA Worldwide International Executive Search Association (HQ: Zürich), zijn wij vandaag op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te vervoegen. en zo verder te kunnen groeien in België. Net als Rialto, de beroemde brug in Venetië, wil Rialto Recruitment een verbinding vormen. Wij willen de brug zijn tussen de industrie en universiteit, tussen werkgevers en werknemers, maar vooral ook het pad vormen naar een volgende stap in iemands carrière! Doorheen de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de markt, als wervingskantoor voor technisch hoger opgeleide profielen, en niet-technisch hoger opgeleide profielen die in een zeer technische markt actief willen zijn. Techniek is duidelijk de rode draad in het verhaal. Daarnaast focussen wij ons op de zoektocht naar (zeer) ervaren mensen, van middenkader tot hoger kader (management, board level profielen). Sinds 2016 hebben wij ons hoofdkantoor in het bruisende en splinternieuwe wetenschapspark “Waterfront” te Niel, waar we onze klanten, kandidaten, en gasten ontvangen in de Darwin incubator, te midden van het groen en de vijvers. Ook in Genk op de terreinen van C-Mine hebben wij onze activiteiten verder ontwikkeld op de technologiecampus van C-Mine Crib. Wil je zelf één van onze nieuwe brugpijlers worden? Wil jij voor al onze kandidaten die op ons rekenen om hen in contact te brengen met onze relaties bijdragen bij de keuze naar hun nieuwe droomjob? Dan hebben wij meer dan een luisterend oor om elkaars verwachtingen af te toetsen. Neem alvast een kijkje op onze websites: Rialto Recruitment: https://www.rialtorecruitment.eu/ Atlantae Executive Search: http://www.atlantae-executivesearch.be/ IMSA Global Executive Search: https://www.imsa-search.com/ De functie Je behandelt alle dossiers van kandidaten die ons spontaan contacteren met de vraag of wij voor hen een nieuwe en uitdagende baan hebben. Je hebt een gesprek met deze kandidaten en vormt zo een luisterend oor om te ontdekken naar welke droomjob ze op zoek zijn (diepte interviews, competentie analyses, aftoetsing van de verwachtingen van beide kanten, …,). Je matcht dan onze kandidaat met openstaande vacatures, of gaat kijken in de markt bij onze relaties die op zoek zijn naar dergelijke profielen. Je behandelt de verdere afwikkeling van het dossier bij de klant (met uitgebreid screeningrapport) en blijft zo de contactpersoon tussen de kandidaat en de klant. Je gaat pro-actief op zoek via zeer krachtige software en via direct contact naar die klanten die vandaag nood hebben aan de profielen die ons het vertrouwen hebben gegeven hun wensen bij de klanten over te brengen. Je blijft én kandidaat én klant opvolgen. Je acteert als ware HR professional, als spreekbuis voor de directieleden van onze klant naar zijn potentiële werknemers toe, en zo draag je onze Rialto missie en visie uit als boodschap naar de markt.

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • MOBYUS: Docent Nederlands (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: MOBYUS CVO CAMPUS HERTOGSTRAAT

    Type: Werfreserve

    MOBYUS CVO staat binnen de context van UCLL ( University College Leuven Limburg) in voor de pijler levenslang leren. Met ruim 4200 inschrijvingen voor de opleidingen Nederlands voor Anderstaligen in 2017-2018 is MOBYUS CVO in Leuven een belangrijke speler op het gebied van Nederlands voor Anderstaligen in het volwassenenonderwijs. Voor verscheidene opdrachten zijn wij op korte termijn op zoek naar een: DOCENT Nederlands (M/V)

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF. Laat een reactie achter voor AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF. AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF. Leave a respond for AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF. AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF
Location of AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF: Aluglaver | INSTITUUT BRIGITTE | Geerits A | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Masure Jean-christophe

Other related companies as AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF: Aluglaver | INSTITUUT BRIGITTE | Geerits A | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | Masure Jean-christophe

AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07745330810. Het bedrijf AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF bevindt zich op het adres: Belcrownlaan 18; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 175,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ship - Electrical service. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Accumulators.
De hoofdactiviteit van AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, openstaande posities, locatie van AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF op de kaart.

AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, company assigned to the tax number BE07745330810. The company AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF is located at the address: Belcrownlaan 18; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 175,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ship - Electrical service. List of products are Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Accumulators.
The main activity of AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, open positions, location of AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR-CONTROL-DE BRUYNE VERWARMINGSBEDRIJF, employees, financial statistics.