FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW

Contactgegevens FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Sint-Pietersnieuwstraat 23 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-67-28-28 32-92-67-28-28

Fax (fax): 32-92-24-38-98 32-92-24-38-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW
Products information FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW

BTW identificatienummer (tax): BE04276672363
Ondernemingsnummer: 8261138916
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agents and producers - performing arts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW
(Get full report from official database of BE for FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW
Addition kinds of activities for FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW

504700. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
20119905. Paardvlees, voor menselijke consumptie: op de plaats geslacht | Horse meat, for human consumption: slaughtered on site
23810000. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
30690803. Vingerkleden, rubber | Finger cots, rubber
38290209. magnetometers | Magnetometers
80110520. Reumatologie specialist, arts / chirurg | Rheumatology specialist, physician/surgeon

Werken bij FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Heftrucker/Frigorist (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Passendale zoeken wij een heftruckchauffeur/frigorist.

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • Winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat grotendeels uit het aanvullen van de goederen en het klaarmaken van de bestellingen van de klanten, het op orde houden van de winkel. Daarnaast sta je ook in voor kassawerk (40%) en adviseer je klanten bij vragen.

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Student with knowledge of (Mexican) Spanish (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Mexican Spanish language. The job requires to do data quality checks in Mexican Spanish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Auto - mechanieker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben je een mechanieker die het gewoon is om aan een auto te sleutelen? Kan je basiskennis lassen en zoek je een job te Oostende in een vooraanstaande garage? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Jouw kerntaken als auto mechanieker zijn onder meer: Onderhoud, herstellings- en diagnosewerken en herstellingen van de auto.Dit wordt uitgevoerd conform de richtlijnen van de invoerder en volgens de inhoud van de werkkaart. Administratieve verwerking van uitgevoerde werken volgens de richtlijnen van de constructeur. Oplossingsgericht communiceren met de constructeur bij technische probleemgevallen. Je rapporteert aan de werkplaatsoverste.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW. Laat een reactie achter voor FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW. FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW. Leave a respond for FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW. FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW op de google maps. Adres en contacten FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW
Location of FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW on the google maps. Address and contacts of FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW: CHRISTIANE FRANCIS | BENOخT ORBAN DE XIVRY | R.C.SPRING V.D.LEIESTREEK | OUDE LEIEARM (KORTRIJK) | Moons L

Other related companies as FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW: CHRISTIANE FRANCIS | BENOخT ORBAN DE XIVRY | R.C.SPRING V.D.LEIESTREEK | OUDE LEIEARM (KORTRIJK) | Moons L

FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04276672363. Het bedrijf FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW bevindt zich op het adres: Sint-Pietersnieuwstraat 23 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agents and producers - performing arts. Producten gemaakt in FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, openstaande posities, locatie van FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW op de kaart.

FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW is a company, that was registered 2017 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, company assigned to the tax number BE04276672363. The company FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW is located at the address: Sint-Pietersnieuwstraat 23 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agents and producers - performing arts. Products created in FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW were not found.
The main activity of FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW is not available. You also can look at reviews of FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, open positions, location of FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLKUNSTCENTRUM VOORUIT VZW, employees, financial statistics.