Ateliers Druart

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Ateliers Druart

Contactgegevens Ateliers Druart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Druart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Druart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Ronce 11; 7110; La Louvière (Houdeng-Goegnies), België

Telefoon (phone): 064 21 23 72 (+32-064 21 23 72) 064 21 23 72 (+32-064 21 23 72)

Fax (fax): 064 28 58 97 (+32-064 28 58 97) 064 28 58 97 (+32-064 28 58 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Druart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Druart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Druart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Druart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Druart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Druart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Druart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Druart
Products information Ateliers Druart

BTW identificatienummer (tax): BE04622467041
Ondernemingsnummer: 2194213867
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Ateliers Druart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sharpening service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Druart
(Get full report from official database of BE for Ateliers Druart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Druart
Addition kinds of activities for Ateliers Druart

5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
28330209. digitoxine | Digitoxin
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast
51130000. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
79990203. Golf professionals | Golf professionals
86610000. Religieuze organisaties | Religious organizations

Werken bij Ateliers Druart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Druart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Druart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Druart. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • allround metaalbewerker (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - allround metaalbewerkerking - knippen, plooien, ponsen,... - puntlassen

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WINGENE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wingene zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Ateliers Druart in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Druart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Druart. Laat een reactie achter voor Ateliers Druart. Ateliers Druart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Druart. Leave a respond for Ateliers Druart. Ateliers Druart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Druart op de google maps. Adres en contacten Ateliers Druart
Location of Ateliers Druart on the google maps. Address and contacts of Ateliers Druart

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Druart Ateliers Druart: BENNY | GOLDEN PALACE | MAGDA | Poncin M | Zwijntje ('T)

Other related companies as Ateliers Druart: BENNY | GOLDEN PALACE | MAGDA | Poncin M | Zwijntje ('T)

Ateliers Druart is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Druart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622467041. Het bedrijf Ateliers Druart bevindt zich op het adres: Rue de la Ronce 11; 7110; La Louvière (Houdeng-Goegnies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Sharpening service. Producten gemaakt in Ateliers Druart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers Druart is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Druart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Druart, openstaande posities, locatie van Ateliers Druart op de kaart.

Ateliers Druart is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Druart, company assigned to the tax number BE04622467041. The company Ateliers Druart is located at the address: Rue de la Ronce 11; 7110; La Louvière (Houdeng-Goegnies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Sharpening service. Products created in Ateliers Druart were not found.
The main activity of Ateliers Druart is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Druart is not available. You also can look at reviews of Ateliers Druart, open positions, location of Ateliers Druart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Druart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Druart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Druart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Druart, employees, financial statistics.