FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL
Private companiesUnited States Postal Service • FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL

Contactgegevens FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Maredsous 11 5537 Anhée - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-82-69-82-11 32-82-69-82-11

Fax (fax): 32-82-69-83-21 32-82-69-83-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL
Products information FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02735839843
Ondernemingsnummer: 9152679443
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 199,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Performing arts - production and distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL
(Get full report from official database of BE for FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL
Addition kinds of activities for FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL

1793. Glas- en glaswerk | Glass and glazing work
131103. Zand- en schalie-oliewinning | Sand and shale oil mining
671999. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
20839904. Roggemout | Rye malt
22810402. Ruggaren, gesponnen | Rug yarn, spun
31110201. Lakleer | Patent leather
35310203. Scheepslieren | Ship winches
51691104. Metaalzouten | Metal salts
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns
52110503. Beton- en cinderblok | Concrete and cinder block

Werken bij FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Modebewuste student in Lochristi gezocht! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en de pashokjes van de winkel netjes houden (kleren weghangen). Later van tijd kan soms kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

Zoek naar antwoorden van FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL in sociale netwerken
Look for responds of FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL. Laat een reactie achter voor FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL. FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL. Leave a respond for FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL. FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL op de google maps. Adres en contacten FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL
Location of FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL on the google maps. Address and contacts of FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL: De Koker A | DIRK D'HOOGHE | CHENIL DE XHURDEBISE | Vercouillie P | Multimedia Makers BVBA

Other related companies as FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL: De Koker A | DIRK D'HOOGHE | CHENIL DE XHURDEBISE | Vercouillie P | Multimedia Makers BVBA

FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02735839843. Het bedrijf FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL bevindt zich op het adres: Rue De Maredsous 11 5537 Anhée - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 199,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Performing arts - production and distribution. Producten gemaakt in FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, openstaande posities, locatie van FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL op de kaart.

FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, company assigned to the tax number BE02735839843. The company FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL is located at the address: Rue De Maredsous 11 5537 Anhée - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 199,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Performing arts - production and distribution. Products created in FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL were not found.
The main activity of FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL is not available. You also can look at reviews of FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, open positions, location of FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLABBAYE DE MAREDSOUS ASBL, employees, financial statistics.