FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA

Contactgegevens FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Des Aulniats 202 6042 Lodelinsart - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-33-21-64 32-71-33-21-64

Fax (fax): 32-71-31-16-11 32-71-31-16-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA
Products information FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04276672363
Ondernemingsnummer: 8261138916
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glass - collection and recycling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA
(Get full report from official database of BE for FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA
Addition kinds of activities for FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA

557100. Motorrijders | Motorcycle dealers
653101. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents
36690104. Metaaldetectoren | Metal detectors
36990300. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
37140111. Brandstofpijpen, motorvoertuig | Fuel pipes, motor vehicle
51929905. Stripboeken | Comic books
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional

Werken bij FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Kampenhout zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die niet bang is zijn/haar handen vuil te maken. Je reinigt met een hogedrukreiniger de containers waarin keukenafval gehouden werd. Daarnaast sta je in voor een nette en opgeruimde werkplaats. Je werkt voltijds van 8u30 tot 17u00 van maandag tot en met vrijdag. Plaats van tewerkstelling: Kampenhout

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER 2 ploegen Waregem m/v (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Waregem, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker M/V Als onderhoudstechnieker maak je deel uit van het technisch onderhoudsteam. Je bent verantwoordelijk voor het bedrijfsklaar houden van het machinepark. Je staat in voor het instellen en afregelen van mixers en afvulmachines. Tenslotte ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks preventief onderhoud en herstellingen.

  • Werfleider Afbraak (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Payroll Officer (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Als payroll officer ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte payrollverwerking voor een 200 tal arbeiders in samenwerking met het sociaal secretariaat. Je verwerkt zeer accuraat de tijdsregistratie en volgt alle payroll materie op. - Je ondersteunt het management  en jouw HR collega’s met diverse rapporten en statistieken. - Het opvolgen van de sociale wetgeving en sociaaljuridische topics is jouw sterkte en je kan deze vertalen naar het management, jouw collega’s en de medewerkers. - Verder geef je vorm aan een aantal projecten in het kader van de efficiëntieverbetering en automatisatie van de HR processen. Zo kan je eveneens een kostenbewust HR beleid realiseren in lijn met de bedrijfsobjectieven. - Je formuleert voorstellen tot verbetering inzake tijdsregistratie, planning, payrolling, personeelsgegevens, hospitalisatieverzekering, medische controle en andere gerelateerde topics. - Binnen deze domeinen en door jouw geactualiseerde en nauwkeurige kennis bied je geloofwaardigheid en service aan alle stakeholders. Jouw vlotte communicatiestijl zorgt voor een laagdrempelig en toegankelijk HR. - Je rapporteert aan de HR Manager van de site en werkt in een tandem met de HR Officer. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is actief in de voedingssector en dé grootste speler op de Belgische markt. Om hun enthousiast team te versterken in de vestiging te Kallo zijn ze op zoek naar een Payroll Officer. Samen werken jullie mee aan de groei van het bedrijf.

  • Freelance docent 'event management' (locatie:Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent event management Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Computer Recruitment Services - Information Risk Analyst (IRPA) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk382 Information Risk analyst (IRPA) : Banking, Brussels     Background   The Business Continuity and Assurance team within the Cyber Security Department defines, establishes and provides information assurance. The team manages regulatory adherence for security, supports security response to external RFPs, manages client queries regarding security policies/controls, provides assurance in response to client due diligence, and manages the first-line internal controls framework. These sub-functions collaborate across security capabilities, with IT and business teams and functions such as HR, Risk Management and Compliance.     Role  Based on our consolidated of IT Assets Inventory, the objective of the project is to obtain a differentiated view of business applications risk profile according to their Confidentiality, Integrity and Availability, aligned with bank's risk management methodology: evaluating the inherent risk of the application from a business perspective; assessing separately the financial impact, the regulatory impact and the client impact in case of respectively confidentiality, integrity or availability incident; ultimately slotting the applications in one of the 5 buckets of different risk profile. Assessments will be conducted through workshops with business owners of the applications, business managers, Risk Management and enterprise architects. This project is key to support the prioritisation for the deployment of the bank's security initiatives.    Profile   Handles standard situation by relying on existing procedures and methods, covering several but known domains of expertise. Relies on existing processes and policies to take decisions. Focuses on execution in his domain, according to defined processes and methods. Runs and maintains the operational process. Works autonomously on standard activities or non-complex demands. Organises, co-ordinates and plans activities independently. Priorities are set by the job. Uses expertise to challenge the goals and scope of new requests and evaluates the impact of these new requirements. Knowledge of security risk management, risk governance. Strong oral and written skills to translate complex risk requirements. Experience with security and controls frameworks, such as ISO 27001, COBIT5, Sans Top 20 Controls and NIST CyberSecurity Framework. Experience with audit good practice. Knowledge of onsite risk assessments and managing targeted risk remediation activities.   You must be an EU national to be considered for this role   Reference: Nk382 Location: Brussels Language: English Duration: 6 months Start date: ASAP Rate: 550-575 euros per day

Zoek naar antwoorden van FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA. Laat een reactie achter voor FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA. FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA. Leave a respond for FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA. FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA op de google maps. Adres en contacten FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA
Location of FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA on the google maps. Address and contacts of FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA: Lady | Keroma Techniek NV | MAISON LEMESRE | DANSOFT ASSISTANCE | C.P.A.S

Other related companies as FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA: Lady | Keroma Techniek NV | MAISON LEMESRE | DANSOFT ASSISTANCE | C.P.A.S

FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04276672363. Het bedrijf FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA bevindt zich op het adres: Rue Des Aulniats 202 6042 Lodelinsart - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Glass - collection and recycling. Producten gemaakt in FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, openstaande posities, locatie van FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA op de kaart.

FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, company assigned to the tax number BE04276672363. The company FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA is located at the address: Rue Des Aulniats 202 6042 Lodelinsart - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Glass - collection and recycling. Products created in FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA were not found.
The main activity of FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA is not available. You also can look at reviews of FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, open positions, location of FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSOCIÉTÉ MINÉRALE SA, employees, financial statistics.