MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP
Private companiesFurniture and Fixtures • MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP

Contactgegevens MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP: address, phone, fax, email, website, opening hours

MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOSPERT 1-5; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87596300 (+32-87596300) 87596300 (+32-87596300)

Fax (fax): +32 (61) 573-61-73 +32 (61) 573-61-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP
Products information MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP

BTW identificatienummer (tax): BE03373046875
Ondernemingsnummer: 4885589599
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Gouvernement Régional.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP
(Get full report from official database of BE for MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP)

Aanvulling soorten activiteiten voor MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP
Addition kinds of activities for MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP

531100. Warenhuizen | Department stores
26110000. Pulpmolens | Pulp mills
32910502. Brick schuurmiddelen | Brick abrasives
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
42260202. Huishoudelijke goederen, opslag | Household goods, warehousing
78199902. Visuele effectenproductie | Visual effects production
87420200. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services
92220104. Verenigde Staten advocatenkantoor | United states attorneys' office
95120400. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government

Werken bij MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulpen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP in sociale netwerken
Look for responds of MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP in social networks

Lees alle opmerkingen voor MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP. Laat een reactie achter voor MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP. MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP. Leave a respond for MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP. MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP op de google maps. Adres en contacten MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP
Location of MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP on the google maps. Address and contacts of MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP

Andere gerelateerde bedrijven als come MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP: TEIRLYNCK KRISTOF | ADMB | D'Hoore J | GARAGE LEMMENS | VAN DEN EYNDE

Other related companies as MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP: TEIRLYNCK KRISTOF | ADMB | D'Hoore J | GARAGE LEMMENS | VAN DEN EYNDE

MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03373046875. Het bedrijf MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP bevindt zich op het adres: GOSPERT 1-5; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 262,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services: Gouvernement Régional..
De hoofdactiviteit van MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, openstaande posities, locatie van MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP op de kaart.

MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, company assigned to the tax number BE03373046875. The company MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP is located at the address: GOSPERT 1-5; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 262,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services publics. List of products are Services: Gouvernement Régional..
The main activity of MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP is not available. You also can look at reviews of MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, open positions, location of MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MINISTERIE VAN DE DUITSTALIGE GEMEENSCHAP, employees, financial statistics.