BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD
Private companiesTransportation by Air • BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD

Contactgegevens BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOMBARDSTRAAT 57; 1005; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25496211 (+32-25496211) 25496211 (+32-25496211)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD
Products information BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Gouvernement Régional.

Product categorie (product category): Services publics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD
(Get full report from official database of BE for BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD
Addition kinds of activities for BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD

20150704. Konijn, verwerkt: vers | Rabbit, processed: fresh
20610105. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
27320203. Handboeken: printen en binden, niet publiceren | Textbooks: printing and binding, not publishing
31999901. Dozen, leer | Boxes, leather
38610303. Camera's, stil en bewegend beeld (alle soorten) | Cameras, still and motion picture (all types)
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers

Werken bij BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Dossierbeheerder/Accountant voor internationale speler- Antwerp (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor staat al sinds 1936 garant voor topkwaliteit en service. Doorheen deze periode wisten ze een uitstekende reputatie op te bouwen waardoor ze ook vandaag nog blijven groeien. Om deze groei te kunnen blijven ondersteunen zijn zij op zoek naar een dossierbeheerder/ accountant om hun team van 10 medewerkers te versterken. Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor het beheer van een aantal eigen dossiers die je van A-Y zal beheren. Naast de boekhoudkundige verwerking sta je ook in voor het fiscaal adviseren van je klanten, je bent namelijk hun eerste hulplijn. Op termijn groei je ook door naar coach van de junior dossierbeheerders die je zal begeleiden en ondersteunen in hun groeiproces.

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

  • Zelfstandig Logopedist (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige collega met een bijzondere interesse in leer, articulatie- en taalstoornissen. Waarbij kinderen terecht kunnen voor leer-, taal-, articulatie- en vloeiendheids stoornissen. Daarnaast kunnen ook andere stoornissen aan bod komen of uitgebouwd worden. Het gaat om dag- en avonduren op de praktijk, eventueel verder uit te bouwen naar scholen. Ervaring is niet noodzakelijk als je gemotiveerd bent om bij te leren en je in het bezit bent van een professionele bachelor of master in de logopedie. Je krijgt administratieve ondersteuning en kan gebruik maken van de reeds aanwezige materialen in de kabinetten.

  • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD in sociale netwerken
Look for responds of BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD. Laat een reactie achter voor BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD. BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD. Leave a respond for BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD. BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD op de google maps. Adres en contacten BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD
Location of BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD on the google maps. Address and contacts of BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD: IMMO VERHOEGSTRAETE | DE KRANTENWINKEL | Pearle Vision Center | MAGIC COIFFURE | Lepape Y

Other related companies as BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD: IMMO VERHOEGSTRAETE | DE KRANTENWINKEL | Pearle Vision Center | MAGIC COIFFURE | Lepape Y

BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD bevindt zich op het adres: LOMBARDSTRAAT 57; 1005; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services publics. Lijst met producten zijn Services: Gouvernement Régional..
De hoofdactiviteit van BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, openstaande posities, locatie van BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD op de kaart.

BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, company assigned to the tax number BE09356750488. The company BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD is located at the address: LOMBARDSTRAAT 57; 1005; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services publics. List of products are Services: Gouvernement Régional..
The main activity of BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD is not available. You also can look at reviews of BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, open positions, location of BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE RAAD, employees, financial statistics.