FLSPORT LINE NV

Contactgegevens FLSPORT LINE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSPORT LINE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSPORT LINE NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Koestr. 181 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-26-17-00 32-51-26-17-00

Fax (fax): 32-51-26-17-01 32-51-26-17-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSPORT LINE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSPORT LINE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSPORT LINE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSPORT LINE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSPORT LINE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSPORT LINE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSPORT LINE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSPORT LINE NV
Products information FLSPORT LINE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05265991210
Ondernemingsnummer: 9604217529
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLSPORT LINE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Tennis - equipment and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSPORT LINE NV
(Get full report from official database of BE for FLSPORT LINE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSPORT LINE NV
Addition kinds of activities for FLSPORT LINE NV

367701. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
23960306. Zweetbandjes, hoed en pet: gemaakt van gekochte materialen | Sweat bands, hat and cap: made from purchased materials
33310100. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
38420416. Suspensories | Suspensories
59920000. Bloemisten | Florists

Werken bij FLSPORT LINE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSPORT LINE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSPORT LINE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSPORT LINE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur Branddetectie (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen - Stokkem zijn we op zoek naar een installateur Je takenpakket bestaat uit: - Kabelwerkzaamheden, zoals het leggen en verleggen van kabels - Mechanische werkzaamheden, zoals het plaatsen van kabelbanen, kabelgoten en buizen - Elektro-werkzaamheden, zoals het aansluiten van elektromotoren, motorisch en pneumatisch aangedreven kleppen, stroomverdeelkasten en panelen, het onderhoud van elektrische installaties, testen en in bedrijf stellen. - Op verplaatsing werken

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • zelfstandige kinesitherapeut(e) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANN-CAROLINE ROYMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dynamische en enthousiaste multidisciplinaire groepspraktijk voor kinderen zoekt nieuwe collega kiné. Je werkt op de praktijk samen met andere kiné’s, logo’s en psychologen in een hecht team. Veel variatie: zowel psychomotorische als neuromotorische therapie, op de praktijk en tevens huis- en schoolbezoeken. We zoeken een halftijdse versterking, met optie tot uitbreiding. Interesse? Contacteer dan Ann-Caroline Roymans 0474 97 76 83 [email protected] Your Child Our Concern Groepspraktijk Ann Caroline Roymans Sint Cordulastraat 1 2900 Schoten

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van FLSPORT LINE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSPORT LINE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSPORT LINE NV. Laat een reactie achter voor FLSPORT LINE NV. FLSPORT LINE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSPORT LINE NV. Leave a respond for FLSPORT LINE NV. FLSPORT LINE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSPORT LINE NV op de google maps. Adres en contacten FLSPORT LINE NV
Location of FLSPORT LINE NV on the google maps. Address and contacts of FLSPORT LINE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSPORT LINE NV FLSPORT LINE NV: Overpoort Bowl | WILLY MUSSCHE | BITE INVEST | Barbason X | ALPHAFIX-DJIEBIE

Other related companies as FLSPORT LINE NV: Overpoort Bowl | WILLY MUSSCHE | BITE INVEST | Barbason X | ALPHAFIX-DJIEBIE

FLSPORT LINE NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSPORT LINE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05265991210. Het bedrijf FLSPORT LINE NV bevindt zich op het adres: Koestr. 181 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tennis - equipment and supplies. Producten gemaakt in FLSPORT LINE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSPORT LINE NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSPORT LINE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSPORT LINE NV, openstaande posities, locatie van FLSPORT LINE NV op de kaart.

FLSPORT LINE NV is a company, that was registered 1985 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLSPORT LINE NV, company assigned to the tax number BE05265991210. The company FLSPORT LINE NV is located at the address: Koestr. 181 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tennis - equipment and supplies. Products created in FLSPORT LINE NV were not found.
The main activity of FLSPORT LINE NV is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSPORT LINE NV is not available. You also can look at reviews of FLSPORT LINE NV, open positions, location of FLSPORT LINE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSPORT LINE NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSPORT LINE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSPORT LINE NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSPORT LINE NV, employees, financial statistics.