FLOLIVIER BETONFABRIEK NV

Contactgegevens FLOLIVIER BETONFABRIEK NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOLIVIER BETONFABRIEK NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOLIVIER BETONFABRIEK NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Schaapbruggestr. 26 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-20-81-42 32-51-20-81-42

Fax (fax): 32-51-21-08-01 32-51-21-08-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOLIVIER BETONFABRIEK NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOLIVIER BETONFABRIEK NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOLIVIER BETONFABRIEK NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOLIVIER BETONFABRIEK NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOLIVIER BETONFABRIEK NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOLIVIER BETONFABRIEK NV
Products information FLOLIVIER BETONFABRIEK NV

BTW identificatienummer (tax): BE04276672363
Ondernemingsnummer: 8261138916
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLOLIVIER BETONFABRIEK NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Concrete products and conglomerates

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOLIVIER BETONFABRIEK NV
(Get full report from official database of BE for FLOLIVIER BETONFABRIEK NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOLIVIER BETONFABRIEK NV
Addition kinds of activities for FLOLIVIER BETONFABRIEK NV

7692. Las reparatie | Welding repair
504799. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
753204. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
34430109. Landbouwtanks, metalen plaat | Farm storage tanks, metal plate
50120201. ambulances | Ambulances

Werken bij FLOLIVIER BETONFABRIEK NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOLIVIER BETONFABRIEK NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOLIVIER BETONFABRIEK NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOLIVIER BETONFABRIEK NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je hoeft de vrachtwagen niet de laden, dit wordt voor jou gedaan. Het is wel de bedoeling dat je zelf aankoppelt en 's avonds dan weer afkoppeld. Je dag begint om 05u00 en je bent terug thuis tussen 15u00 en 18u00. Indien je over ADR beschikt, is dit een groot pluspunt. Zit je graag in de vrachtwagen en kom je graag in het hele land? Dan is dit misschien jouw ideale job! Solliciteer vandaag nog.

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ASAP IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER – Regio NEDERLAND (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van FLOLIVIER BETONFABRIEK NV in sociale netwerken
Look for responds of FLOLIVIER BETONFABRIEK NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOLIVIER BETONFABRIEK NV. Laat een reactie achter voor FLOLIVIER BETONFABRIEK NV. FLOLIVIER BETONFABRIEK NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOLIVIER BETONFABRIEK NV. Leave a respond for FLOLIVIER BETONFABRIEK NV. FLOLIVIER BETONFABRIEK NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOLIVIER BETONFABRIEK NV op de google maps. Adres en contacten FLOLIVIER BETONFABRIEK NV
Location of FLOLIVIER BETONFABRIEK NV on the google maps. Address and contacts of FLOLIVIER BETONFABRIEK NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOLIVIER BETONFABRIEK NV FLOLIVIER BETONFABRIEK NV: THOELEN | KAPSALON MIEKE | A.C.V.-MECHELEN-RUPEL | MEUWISSEN BAEKELANDT ADVOCATEN BVBA | GEORGES ROTTIERS

Other related companies as FLOLIVIER BETONFABRIEK NV: THOELEN | KAPSALON MIEKE | A.C.V.-MECHELEN-RUPEL | MEUWISSEN BAEKELANDT ADVOCATEN BVBA | GEORGES ROTTIERS

FLOLIVIER BETONFABRIEK NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04276672363. Het bedrijf FLOLIVIER BETONFABRIEK NV bevindt zich op het adres: Schaapbruggestr. 26 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Concrete products and conglomerates. Producten gemaakt in FLOLIVIER BETONFABRIEK NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOLIVIER BETONFABRIEK NV is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOLIVIER BETONFABRIEK NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, openstaande posities, locatie van FLOLIVIER BETONFABRIEK NV op de kaart.

FLOLIVIER BETONFABRIEK NV is a company, that was registered 2017 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, company assigned to the tax number BE04276672363. The company FLOLIVIER BETONFABRIEK NV is located at the address: Schaapbruggestr. 26 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Concrete products and conglomerates. Products created in FLOLIVIER BETONFABRIEK NV were not found.
The main activity of FLOLIVIER BETONFABRIEK NV is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOLIVIER BETONFABRIEK NV is not available. You also can look at reviews of FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, open positions, location of FLOLIVIER BETONFABRIEK NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOLIVIER BETONFABRIEK NV, employees, financial statistics.