HONDENTOILETTAGE RASTA

Contactgegevens HONDENTOILETTAGE RASTA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HONDENTOILETTAGE RASTA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HONDENTOILETTAGE RASTA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AKKERSTRAAT 8B2; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50370596 (+32-50370596) 50370596 (+32-50370596)

Fax (fax): +32 (86) 841-67-84 +32 (86) 841-67-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HONDENTOILETTAGE RASTA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HONDENTOILETTAGE RASTA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HONDENTOILETTAGE RASTA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HONDENTOILETTAGE RASTA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HONDENTOILETTAGE RASTA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HONDENTOILETTAGE RASTA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HONDENTOILETTAGE RASTA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HONDENTOILETTAGE RASTA
Products information HONDENTOILETTAGE RASTA

BTW identificatienummer (tax): BE05260498046
Ondernemingsnummer: 2580657958
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Toilettage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HONDENTOILETTAGE RASTA
(Get full report from official database of BE for HONDENTOILETTAGE RASTA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HONDENTOILETTAGE RASTA
Addition kinds of activities for HONDENTOILETTAGE RASTA

519910. Posters en decals | Posters and decals
962100. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
28340204. Natriumsalicylaat tabletten | Sodium salicylate tablets
35679908. Kilns, Nsk | Kilns, nsk
37140200. Motorvoertuig transmissies, aandrijfsamenstellingen en onderdelen | Motor vehicle transmissions, drive assemblies, and parts
45220102. Flying charter service | Flying charter service
54210100. Vis- en zeevruchtenmarkten | Fish and seafood markets
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation
73899911. Document- en kantoorrecord vernietiging | Document and office record destruction

Werken bij HONDENTOILETTAGE RASTA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HONDENTOILETTAGE RASTA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HONDENTOILETTAGE RASTA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HONDENTOILETTAGE RASTA. Looking for open vacancies in other companies

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Magazijnier / Monteur (m/v) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Actief Interim Heist

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Heist-op-den-Berg zijn wij op zoek naar een gestructureerde magazijnier, die ook af en toe montagewerk kan verrichten. - Je staat in voor het receptioneren van binnenkomende goederen en doet er de administratie rond. - Je vult voorraden aan en je structureert de magazijn rekken en het automatisch magazijn. - Je doet opvolging van de project gebonden aankopen. - Je staat in voor het verpakken van de installaties en de goederen - Je laadt en lost de vrachtwagens. - Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid op de werkvloer. - Je maakt demo installaties voor transport klaar en je stelt deze terug op bij terugkeer. - Af en toe help je bij het monteren op de werkvloer (mechanisch electrisch) - Je controleert en je werkt stuklijsten bij in het ERP systeem.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou! Voor verschillende particulieren zijn wij op zoek naar een huishoudhulp die zelfstandig alle huishoudelijke taken tot een goed einde kan brengen. Wekelijks terugkerende taken zijn: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken - ... Regio: - Neerpelt - Overpelt - Hamont-Achel - Hechtel-Eksel - Kaulille

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

  • extra's of flexijob (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LA STALLA

    Type: Flexijob

    Kelner en hulp achter de bar

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van HONDENTOILETTAGE RASTA in sociale netwerken
Look for responds of HONDENTOILETTAGE RASTA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HONDENTOILETTAGE RASTA. Laat een reactie achter voor HONDENTOILETTAGE RASTA. HONDENTOILETTAGE RASTA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HONDENTOILETTAGE RASTA. Leave a respond for HONDENTOILETTAGE RASTA. HONDENTOILETTAGE RASTA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HONDENTOILETTAGE RASTA op de google maps. Adres en contacten HONDENTOILETTAGE RASTA
Location of HONDENTOILETTAGE RASTA on the google maps. Address and contacts of HONDENTOILETTAGE RASTA

Andere gerelateerde bedrijven als come HONDENTOILETTAGE RASTA HONDENTOILETTAGE RASTA: R.S.C. MUNO | FA. FIN LINK | ANDR? MEEUS | RODE KRUIS AARTSELAAR | J.M. GILLET

Other related companies as HONDENTOILETTAGE RASTA: R.S.C. MUNO | FA. FIN LINK | ANDR? MEEUS | RODE KRUIS AARTSELAAR | J.M. GILLET

HONDENTOILETTAGE RASTA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HONDENTOILETTAGE RASTA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05260498046. Het bedrijf HONDENTOILETTAGE RASTA bevindt zich op het adres: AKKERSTRAAT 8B2; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 164,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Toilettage..
De hoofdactiviteit van HONDENTOILETTAGE RASTA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HONDENTOILETTAGE RASTA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HONDENTOILETTAGE RASTA, openstaande posities, locatie van HONDENTOILETTAGE RASTA op de kaart.

HONDENTOILETTAGE RASTA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is HONDENTOILETTAGE RASTA, company assigned to the tax number BE05260498046. The company HONDENTOILETTAGE RASTA is located at the address: AKKERSTRAAT 8B2; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 164,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Toilettage..
The main activity of HONDENTOILETTAGE RASTA is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HONDENTOILETTAGE RASTA is not available. You also can look at reviews of HONDENTOILETTAGE RASTA, open positions, location of HONDENTOILETTAGE RASTA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HONDENTOILETTAGE RASTA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HONDENTOILETTAGE RASTA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HONDENTOILETTAGE RASTA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HONDENTOILETTAGE RASTA, employees, financial statistics.