CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE

Contactgegevens CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BROUX 38; 1320; BEAUVECHAIN, België

Telefoon (phone): 10860111 (+32-10860111) 10860111 (+32-10860111)

Fax (fax): +32 (61) 158-86-79 +32 (61) 158-86-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE
Products information CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE

BTW identificatienummer (tax): BE03599914550
Ondernemingsnummer: 5158599853
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Chenils,Toilettage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE
(Get full report from official database of BE for CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE
Addition kinds of activities for CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE

283303. antibiotica | Antibiotics
794100. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters
07210410. Onkruidbeheer, na het planten | Weed control services, after planting
31619901. Attache 'gevallen | Attache' cases
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
34790221. Verf van metaalproducten | Varnishing of metal products
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood
73799901. Diskette duplicatiedienst | Diskette duplicating service
87210200. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Automechanicien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

  • Meubelplaatser (m/v): (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Sint-Gillis Waas zijn wij op zoek naar een meubelplaatser (m/v): U brengt de aangekochte meubelen bij de klant thuis en monteert ze ter plaatse   U bent verantwoordelijk voor de 'finishing touch'.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Administratief bediende / binnendienst (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: TECHNICAS

    Type: Vaste Job

    TECHNICAS BVBA, gevestigd te LONDERZEEL, is fabrikant van containers en allerhande metaalconstructies, waaronder compacteer machines, afvaltransportsystemen en diverse toebehoren. Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar (M/V) : Gedreven, all-round bediende voor binnendienst met wisselwerking tussen : ondersteunend orderverwerking : input orders / logistiek / voorraad opvolgen ondersteunend buitendienst : o.a. offertes maken – tel. contact/informeren klant - … (algemeen) administratieve taken

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE in sociale netwerken
Look for responds of CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE. Laat een reactie achter voor CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE. CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE. Leave a respond for CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE. CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE op de google maps. Adres en contacten CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE
Location of CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE on the google maps. Address and contacts of CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE: Fontanazza P | EMIEL VANHEE | MOBISTAR CENTER SERAING | FRANCISCUS VAN DE WOUWER | CARROSSERIEWERK WYFFELS

Other related companies as CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE: Fontanazza P | EMIEL VANHEE | MOBISTAR CENTER SERAING | FRANCISCUS VAN DE WOUWER | CARROSSERIEWERK WYFFELS

CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599914550. Het bedrijf CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE bevindt zich op het adres: RUE DU BROUX 38; 1320; BEAUVECHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Chenils,Toilettage..
De hoofdactiviteit van CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, openstaande posities, locatie van CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE op de kaart.

CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, company assigned to the tax number BE03599914550. The company CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE is located at the address: RUE DU BROUX 38; 1320; BEAUVECHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Chenils,Toilettage..
The main activity of CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE is not available. You also can look at reviews of CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, open positions, location of CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHATTERIE DE L'ANCIENNE FORGE, employees, financial statistics.