AU PLAISIR CONIN

Contactgegevens AU PLAISIR CONIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU PLAISIR CONIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU PLAISIR CONIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE REINE ASTRID 10B23,; 6040; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71372039 (+32-71372039) 71372039 (+32-71372039)

Fax (fax): +32 (86) 284-90-18 +32 (86) 284-90-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU PLAISIR CONIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU PLAISIR CONIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU PLAISIR CONIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU PLAISIR CONIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU PLAISIR CONIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU PLAISIR CONIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU PLAISIR CONIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU PLAISIR CONIN
Products information AU PLAISIR CONIN

BTW identificatienummer (tax): BE01578704833
Ondernemingsnummer: 2039855957
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 782,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Toilettage.

Product categorie (product category): Services pour animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU PLAISIR CONIN
(Get full report from official database of BE for AU PLAISIR CONIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU PLAISIR CONIN
Addition kinds of activities for AU PLAISIR CONIN

346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
354103. Freesmachines | Milling machines
599918. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
791102. Dansinstructeur en schooldiensten | Dance instructor and school services
17420104. Pleisterwerk, gewoon of sierlijk | Plastering, plain or ornamental
20130210. Varkensvlees, gezouten: Uit gekocht vlees | Pork, salted: from purchased meat
27619900. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
38610111. Fotografisch gevoelige goederen, niet inbegrepen | Photographic sensitized goods, nec
52110506. Zand en grind | Sand and gravel

Werken bij AU PLAISIR CONIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU PLAISIR CONIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU PLAISIR CONIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU PLAISIR CONIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Operator (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator bij Crop's ben je verantwoordelijk voor een automatische afvul-en verpakkingslijn, in alle aspecten die daarbij horen. Na een interne opleiding en de nodige ervaring kan je volgende taken uitvoeren: Je stelt de machine in en regelt deze bij indien nodig. Bij een nieuw product, bouw je de machine om. Je werkt de producties af volgens planning en volgt alle aspecten van het proces op (van inkippen en afvullen tem verpakken) Bij problemen of defecten, probeer je eerst deze zelf op te lossen. Indien dit niet mogelijk is, verwittig je de teamleader. Je voert controles uit aan de hand van controledocumenten Je bewaakt de kwalitiet van het eindproduct volges het 'would I buy it?'-principe Je stuurt de hulpoperatoren aan Je helpt met de reiniging van de lijn en zorgt dat alles volgens de juiste procedures wordt schoongemaakt.

  • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

  • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

  • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

  • Jobstudent herfstvakantie Oysho Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Oysho

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als jobstudent vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van AU PLAISIR CONIN in sociale netwerken
Look for responds of AU PLAISIR CONIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU PLAISIR CONIN. Laat een reactie achter voor AU PLAISIR CONIN. AU PLAISIR CONIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU PLAISIR CONIN. Leave a respond for AU PLAISIR CONIN. AU PLAISIR CONIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU PLAISIR CONIN op de google maps. Adres en contacten AU PLAISIR CONIN
Location of AU PLAISIR CONIN on the google maps. Address and contacts of AU PLAISIR CONIN

Andere gerelateerde bedrijven als come AU PLAISIR CONIN AU PLAISIR CONIN: BEGRAFENISSEN VAN HARNEVELDT | EUROSTOCK | Godelieve | SOLAREMA TRADING | MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI

Other related companies as AU PLAISIR CONIN: BEGRAFENISSEN VAN HARNEVELDT | EUROSTOCK | Godelieve | SOLAREMA TRADING | MOBISTAR CENTER AUTO+HIFI

AU PLAISIR CONIN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU PLAISIR CONIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01578704833. Het bedrijf AU PLAISIR CONIN bevindt zich op het adres: PLACE REINE ASTRID 10B23,; 6040; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 782,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services pour animaux domestiques. Lijst met producten zijn Services: Toilettage..
De hoofdactiviteit van AU PLAISIR CONIN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU PLAISIR CONIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU PLAISIR CONIN, openstaande posities, locatie van AU PLAISIR CONIN op de kaart.

AU PLAISIR CONIN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU PLAISIR CONIN, company assigned to the tax number BE01578704833. The company AU PLAISIR CONIN is located at the address: PLACE REINE ASTRID 10B23,; 6040; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 782,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services pour animaux domestiques. List of products are Services: Toilettage..
The main activity of AU PLAISIR CONIN is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AU PLAISIR CONIN is not available. You also can look at reviews of AU PLAISIR CONIN, open positions, location of AU PLAISIR CONIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU PLAISIR CONIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU PLAISIR CONIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU PLAISIR CONIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU PLAISIR CONIN, employees, financial statistics.