FLALL TRADING SERVICE NV

Contactgegevens FLALL TRADING SERVICE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLALL TRADING SERVICE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLALL TRADING SERVICE NV

Regio (region): Puurs, België

Adres (address): Puursesteenweg 343 2880 Bornem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-90-65-90 32-38-90-65-90

Fax (fax): 32-38-90-65-99 32-38-90-65-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLALL TRADING SERVICE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLALL TRADING SERVICE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLALL TRADING SERVICE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLALL TRADING SERVICE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLALL TRADING SERVICE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLALL TRADING SERVICE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLALL TRADING SERVICE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLALL TRADING SERVICE NV
Products information FLALL TRADING SERVICE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04966613769
Ondernemingsnummer: 4820220947
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLALL TRADING SERVICE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glass bricks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLALL TRADING SERVICE NV
(Get full report from official database of BE for FLALL TRADING SERVICE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLALL TRADING SERVICE NV
Addition kinds of activities for FLALL TRADING SERVICE NV

20370100. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
22419907. Labels, geweven | Labels, woven
35479900. Molenmachines | Rolling mill machinery, nec
36439907. Power line kabel | Power line cable
38290311. Stereotopographs | Stereotopographs
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels

Werken bij FLALL TRADING SERVICE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLALL TRADING SERVICE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLALL TRADING SERVICE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLALL TRADING SERVICE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Containertransport (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet voornamelijk ritten binnen de Benelux. Meestal doe je dagritten maar er kunnen al eens overnachtingen aan te pas komen.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Hasselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van FLALL TRADING SERVICE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLALL TRADING SERVICE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLALL TRADING SERVICE NV. Laat een reactie achter voor FLALL TRADING SERVICE NV. FLALL TRADING SERVICE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLALL TRADING SERVICE NV. Leave a respond for FLALL TRADING SERVICE NV. FLALL TRADING SERVICE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLALL TRADING SERVICE NV op de google maps. Adres en contacten FLALL TRADING SERVICE NV
Location of FLALL TRADING SERVICE NV on the google maps. Address and contacts of FLALL TRADING SERVICE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLALL TRADING SERVICE NV FLALL TRADING SERVICE NV: Corne Dynastie | VOLKSHUISVESTING S.M. | Jans B | T?HULDENBERGS TEGELHUIS | Van Dessel E

Other related companies as FLALL TRADING SERVICE NV: Corne Dynastie | VOLKSHUISVESTING S.M. | Jans B | T?HULDENBERGS TEGELHUIS | Van Dessel E

FLALL TRADING SERVICE NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Puurs, België. De volledige naam van het bedrijf is FLALL TRADING SERVICE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04966613769. Het bedrijf FLALL TRADING SERVICE NV bevindt zich op het adres: Puursesteenweg 343 2880 Bornem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Glass bricks. Producten gemaakt in FLALL TRADING SERVICE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLALL TRADING SERVICE NV is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLALL TRADING SERVICE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLALL TRADING SERVICE NV, openstaande posities, locatie van FLALL TRADING SERVICE NV op de kaart.

FLALL TRADING SERVICE NV is a company, that was registered 1992 in Puurs region, Belgium. Full name of company is FLALL TRADING SERVICE NV, company assigned to the tax number BE04966613769. The company FLALL TRADING SERVICE NV is located at the address: Puursesteenweg 343 2880 Bornem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Glass bricks. Products created in FLALL TRADING SERVICE NV were not found.
The main activity of FLALL TRADING SERVICE NV is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLALL TRADING SERVICE NV is not available. You also can look at reviews of FLALL TRADING SERVICE NV, open positions, location of FLALL TRADING SERVICE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLALL TRADING SERVICE NV, Puurs: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLALL TRADING SERVICE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLALL TRADING SERVICE NV, Puurs: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLALL TRADING SERVICE NV, employees, financial statistics.