SPIESSENS CONSTANT

Contactgegevens SPIESSENS CONSTANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SPIESSENS CONSTANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SPIESSENS CONSTANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGEWEG 86; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32356486 32356486

Fax (fax): +32 (58) 205-23-53 +32 (58) 205-23-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SPIESSENS CONSTANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SPIESSENS CONSTANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SPIESSENS CONSTANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SPIESSENS CONSTANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SPIESSENS CONSTANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SPIESSENS CONSTANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SPIESSENS CONSTANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SPIESSENS CONSTANT
Products information SPIESSENS CONSTANT

BTW identificatienummer (tax): BE06314636230
Ondernemingsnummer: 4001739501
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in SPIESSENS CONSTANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Industri?le and commerci?le bouw; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Verzekeringsmakelaars and experts; Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SPIESSENS CONSTANT
(Get full report from official database of BE for SPIESSENS CONSTANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SPIESSENS CONSTANT
Addition kinds of activities for SPIESSENS CONSTANT

6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
7336. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
34990101. Bank kisten, metaal | Bank chests, metal
34999904. Autostoel kaders, metaal | Automobile seat frames, metal
37929905. Pickup covers, canopies of caps | Pickup covers, canopies or caps
38260703. Thermogravimetrische analysatoren | Thermogravimetric analyzers
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction
83220202. Steun aan gezinnen met afhankelijke kinderen (afdc) | Aid to families with dependent children (afdc)

Werken bij SPIESSENS CONSTANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SPIESSENS CONSTANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SPIESSENS CONSTANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SPIESSENS CONSTANT. Looking for open vacancies in other companies

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • Inpakoperator 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde verpakkingslijn. Tijdens de productie bewaak je de goede werking van de verpakkingslijn en indien nodig, stuur je bij. Je hebt steeds oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

    Regio: DUISBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE GRANDE CARS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van SPIESSENS CONSTANT in sociale netwerken
Look for responds of SPIESSENS CONSTANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SPIESSENS CONSTANT. Laat een reactie achter voor SPIESSENS CONSTANT. SPIESSENS CONSTANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SPIESSENS CONSTANT. Leave a respond for SPIESSENS CONSTANT. SPIESSENS CONSTANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SPIESSENS CONSTANT op de google maps. Adres en contacten SPIESSENS CONSTANT
Location of SPIESSENS CONSTANT on the google maps. Address and contacts of SPIESSENS CONSTANT

Andere gerelateerde bedrijven als come SPIESSENS CONSTANT SPIESSENS CONSTANT: THE POWER SHOP BVBA | Vandekerckhove & Co | WITTE BEER | Puma Benelux | JOHAN DELVOYE

Other related companies as SPIESSENS CONSTANT: THE POWER SHOP BVBA | Vandekerckhove & Co | WITTE BEER | Puma Benelux | JOHAN DELVOYE

SPIESSENS CONSTANT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SPIESSENS CONSTANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06314636230. Het bedrijf SPIESSENS CONSTANT bevindt zich op het adres: HOGEWEG 86; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Industri?le and commerci?le bouw; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Verzekeringsmakelaars and experts; Woningbouw. Producten gemaakt in SPIESSENS CONSTANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SPIESSENS CONSTANT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SPIESSENS CONSTANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SPIESSENS CONSTANT, openstaande posities, locatie van SPIESSENS CONSTANT op de kaart.

SPIESSENS CONSTANT is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is SPIESSENS CONSTANT, company assigned to the tax number BE06314636230. The company SPIESSENS CONSTANT is located at the address: HOGEWEG 86; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Industri?le and commerci?le bouw; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Verzekeringsmakelaars and experts; Woningbouw. Products created in SPIESSENS CONSTANT were not found.
The main activity of SPIESSENS CONSTANT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SPIESSENS CONSTANT is not available. You also can look at reviews of SPIESSENS CONSTANT, open positions, location of SPIESSENS CONSTANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SPIESSENS CONSTANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SPIESSENS CONSTANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SPIESSENS CONSTANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SPIESSENS CONSTANT, employees, financial statistics.