HOUTHANDEL BORREMANS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • HOUTHANDEL BORREMANS
Private companiesPersonal Services • HOUTHANDEL BORREMANS

Contactgegevens HOUTHANDEL BORREMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUTHANDEL BORREMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUTHANDEL BORREMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSEBAAN 619-625; 2160; WOMMELGEM, België

Telefoon (phone): 33537012 (+32-33537012) 33537012 (+32-33537012)

Fax (fax): +32 (4) 668-25-21 +32 (4) 668-25-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUTHANDEL BORREMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUTHANDEL BORREMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUTHANDEL BORREMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUTHANDEL BORREMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUTHANDEL BORREMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUTHANDEL BORREMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUTHANDEL BORREMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUTHANDEL BORREMANS
Products information HOUTHANDEL BORREMANS

BTW identificatienummer (tax): BE08802490234
Ondernemingsnummer: 2571868896
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in HOUTHANDEL BORREMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUTHANDEL BORREMANS
(Get full report from official database of BE for HOUTHANDEL BORREMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUTHANDEL BORREMANS
Addition kinds of activities for HOUTHANDEL BORREMANS

20950000. Geroosterde koffie | Roasted coffee
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
26219901. Fijn papier | Fine paper
50750000. Warme luchtverwarming en airconditioning | Warm air heating and air conditioning
76991202. Coppersmithing, reparatiewerk | Coppersmithing, repair work

Werken bij HOUTHANDEL BORREMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUTHANDEL BORREMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUTHANDEL BORREMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUTHANDEL BORREMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder/ster (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kerkhove zoeken we een heftruckbestuurder (m/v). Als heftruckbestuurder voer je onderstaande taken uit: Afvoer van de geloste grondstoffen naar de verschillende tijdelijke opslagplaatsen Aanvoer van de op stock zijnde grondstoffen vanuit de tijdelijke opslagplaatsen naar de productielocatie Verplaatsen van grondstoffen, kisten en containers tijdens het productieproces Afvoeren van verpakkingsafval en paletten vanuit de verschillende productiezones naar de toegewezen containers Meehelpen met het op orde houden van de site

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Magazijn medewerker losser inbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Lossen van vrachtwagens/containers handmatig of met een elektrisch toestel ( heftruck of elektrisch transpallet). - Uitvoeren van controle op beschadigde producten. - Goederen in het WMS ontvangen - goederen voorzien van ID labels. - Tellen van de ontvangen goederen en vergelijken met de aangegeven hoeveelheden. - Overstapelen van goederen indien nodig. - De werkplek (locaties, gangen) net houden. - Afval zoals karton en plastic steeds verwijderen van de locaties en sorteren volgens de aangewezen procedures. - Op een juiste en veilige manier gebruik maken van rollend materiaal, gereedschappen en andere machines. - Op een juiste manier gebruik maken van de ter beschikking gestelde PBM's en CBM's. - Elk ongeval, (bijna-ongeval) of situatie die een gevaar kan zijn voor de veiligheid, welzijn en gezondheid van elk persoon direct melden aan de directe leidinggevende of aan de interne preventieadviseur.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

Zoek naar antwoorden van HOUTHANDEL BORREMANS in sociale netwerken
Look for responds of HOUTHANDEL BORREMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUTHANDEL BORREMANS. Laat een reactie achter voor HOUTHANDEL BORREMANS. HOUTHANDEL BORREMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUTHANDEL BORREMANS. Leave a respond for HOUTHANDEL BORREMANS. HOUTHANDEL BORREMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUTHANDEL BORREMANS op de google maps. Adres en contacten HOUTHANDEL BORREMANS
Location of HOUTHANDEL BORREMANS on the google maps. Address and contacts of HOUTHANDEL BORREMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUTHANDEL BORREMANS HOUTHANDEL BORREMANS: SNACK VENTURES EUROPE | A.G.W | La Boutique Roi Chevalier | CHRISTOPHE SUBTIL | VISCOLI CAP

Other related companies as HOUTHANDEL BORREMANS: SNACK VENTURES EUROPE | A.G.W | La Boutique Roi Chevalier | CHRISTOPHE SUBTIL | VISCOLI CAP

HOUTHANDEL BORREMANS is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUTHANDEL BORREMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08802490234. Het bedrijf HOUTHANDEL BORREMANS bevindt zich op het adres: HERENTALSEBAAN 619-625; 2160; WOMMELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Producten gemaakt in HOUTHANDEL BORREMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUTHANDEL BORREMANS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUTHANDEL BORREMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUTHANDEL BORREMANS, openstaande posities, locatie van HOUTHANDEL BORREMANS op de kaart.

HOUTHANDEL BORREMANS is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUTHANDEL BORREMANS, company assigned to the tax number BE08802490234. The company HOUTHANDEL BORREMANS is located at the address: HERENTALSEBAAN 619-625; 2160; WOMMELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bouwmaterialen Gh; Hout and afgeleiden Gh; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; Installatie van metalen schrijnwerk. Products created in HOUTHANDEL BORREMANS were not found.
The main activity of HOUTHANDEL BORREMANS is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUTHANDEL BORREMANS is not available. You also can look at reviews of HOUTHANDEL BORREMANS, open positions, location of HOUTHANDEL BORREMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUTHANDEL BORREMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUTHANDEL BORREMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUTHANDEL BORREMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUTHANDEL BORREMANS, employees, financial statistics.