VAN UYTSEL

Contactgegevens VAN UYTSEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN UYTSEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN UYTSEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PIERSTRAAT 276; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34583915 (+32-34583915) 34583915 (+32-34583915)

Fax (fax): +32 (83) 374-50-55 +32 (83) 374-50-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN UYTSEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN UYTSEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN UYTSEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN UYTSEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN UYTSEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN UYTSEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN UYTSEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN UYTSEL
Products information VAN UYTSEL

BTW identificatienummer (tax): BE07737640380
Ondernemingsnummer: 3654846191
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in VAN UYTSEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; Textiel; Tuinbenodigdheden; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN UYTSEL
(Get full report from official database of BE for VAN UYTSEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN UYTSEL
Addition kinds of activities for VAN UYTSEL

4432. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
22119921. Schrobdoeken | Scrub cloths
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
33390302. Silicon raffinage (primaire, meer dan 99% pure) | Silicon refining (primary, over 99% pure)
35520306. Merceriserende machines, textiel | Mercerizing machinery, textile
37289908. Panel assemblage (hydromatische propeller test stands), vliegtuigen | Panel assembly (hydromatic propeller test stands), aircraft

Werken bij VAN UYTSEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN UYTSEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN UYTSEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN UYTSEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

  • RESERVE schoonmaak regio Aalst 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van VAN UYTSEL in sociale netwerken
Look for responds of VAN UYTSEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN UYTSEL. Laat een reactie achter voor VAN UYTSEL. VAN UYTSEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN UYTSEL. Leave a respond for VAN UYTSEL. VAN UYTSEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN UYTSEL op de google maps. Adres en contacten VAN UYTSEL
Location of VAN UYTSEL on the google maps. Address and contacts of VAN UYTSEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN UYTSEL VAN UYTSEL: FRANCISCO PEREZ | WIM VANWALLEGHEM | INST. O.L.V. PRESENTATIE | BAELE MOTO STORE | M. NAESSENS

Other related companies as VAN UYTSEL: FRANCISCO PEREZ | WIM VANWALLEGHEM | INST. O.L.V. PRESENTATIE | BAELE MOTO STORE | M. NAESSENS

VAN UYTSEL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN UYTSEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07737640380. Het bedrijf VAN UYTSEL bevindt zich op het adres: PIERSTRAAT 276; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 338,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; Textiel; Tuinbenodigdheden; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in VAN UYTSEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN UYTSEL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN UYTSEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN UYTSEL, openstaande posities, locatie van VAN UYTSEL op de kaart.

VAN UYTSEL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN UYTSEL, company assigned to the tax number BE07737640380. The company VAN UYTSEL is located at the address: PIERSTRAAT 276; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 338,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; Textiel; Tuinbenodigdheden; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in VAN UYTSEL were not found.
The main activity of VAN UYTSEL is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN UYTSEL is not available. You also can look at reviews of VAN UYTSEL, open positions, location of VAN UYTSEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN UYTSEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN UYTSEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN UYTSEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN UYTSEL, employees, financial statistics.