LES JARDINS FLORENNOIS

Contactgegevens LES JARDINS FLORENNOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LES JARDINS FLORENNOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LES JARDINS FLORENNOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE BAURAIN 6; 5620; FLORENNES, België

Telefoon (phone): 71689207 (+32-71689207) 71689207 (+32-71689207)

Fax (fax): +32 (65) 541-33-52 +32 (65) 541-33-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LES JARDINS FLORENNOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LES JARDINS FLORENNOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LES JARDINS FLORENNOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LES JARDINS FLORENNOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LES JARDINS FLORENNOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LES JARDINS FLORENNOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LES JARDINS FLORENNOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LES JARDINS FLORENNOIS
Products information LES JARDINS FLORENNOIS

BTW identificatienummer (tax): BE06588195800
Ondernemingsnummer: 9975006103
Hoofdstad (capital): 711,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LES JARDINS FLORENNOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LES JARDINS FLORENNOIS
(Get full report from official database of BE for LES JARDINS FLORENNOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LES JARDINS FLORENNOIS
Addition kinds of activities for LES JARDINS FLORENNOIS

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
963199. Regeling, beheer van nutsbedrijven, nec | Regulation, administration of utilities, nec
01390200. Voedselgewassen | Food crops
28449902. Deodoranten, persoonlijk | Deodorants, personal
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
34990202. Strijkplaten, metaal | Ironing boards, metal
39140408. Toiletartikelen, geplateerd (alle metalen) | Toilet ware, plated (all metals)
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough
61530200. Factoring diensten | Factoring services
82310200. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries

Werken bij LES JARDINS FLORENNOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LES JARDINS FLORENNOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LES JARDINS FLORENNOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LES JARDINS FLORENNOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken! U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. Rijbewijs B is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen. Het dagelijkse afspreekpunt  is in Izegem aan het magazijn en mag voor u geen probleem zijn. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van LES JARDINS FLORENNOIS in sociale netwerken
Look for responds of LES JARDINS FLORENNOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LES JARDINS FLORENNOIS. Laat een reactie achter voor LES JARDINS FLORENNOIS. LES JARDINS FLORENNOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LES JARDINS FLORENNOIS. Leave a respond for LES JARDINS FLORENNOIS. LES JARDINS FLORENNOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LES JARDINS FLORENNOIS op de google maps. Adres en contacten LES JARDINS FLORENNOIS
Location of LES JARDINS FLORENNOIS on the google maps. Address and contacts of LES JARDINS FLORENNOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LES JARDINS FLORENNOIS LES JARDINS FLORENNOIS: FLBIERWINKEL BACELLE BVBA | COIFF. JEANINE ET ROBERT | PHILIPPE VERSYP | JOZEFA OVERSTEYNS | P?TISSERIE AU B?B? FRIAND

Other related companies as LES JARDINS FLORENNOIS: FLBIERWINKEL BACELLE BVBA | COIFF. JEANINE ET ROBERT | PHILIPPE VERSYP | JOZEFA OVERSTEYNS | P?TISSERIE AU B?B? FRIAND

LES JARDINS FLORENNOIS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LES JARDINS FLORENNOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06588195800. Het bedrijf LES JARDINS FLORENNOIS bevindt zich op het adres: PLACE BAURAIN 6; 5620; FLORENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 711,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 758,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in LES JARDINS FLORENNOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LES JARDINS FLORENNOIS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LES JARDINS FLORENNOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LES JARDINS FLORENNOIS, openstaande posities, locatie van LES JARDINS FLORENNOIS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LES JARDINS FLORENNOIS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LES JARDINS FLORENNOIS, company assigned to the tax number BE06588195800. The company LES JARDINS FLORENNOIS is located at the address: PLACE BAURAIN 6; 5620; FLORENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 711,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 758,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bloemen and planten. Products created in LES JARDINS FLORENNOIS were not found.
The main activity of LES JARDINS FLORENNOIS is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LES JARDINS FLORENNOIS is not available. You also can look at reviews of LES JARDINS FLORENNOIS, open positions, location of LES JARDINS FLORENNOIS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LES JARDINS FLORENNOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LES JARDINS FLORENNOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LES JARDINS FLORENNOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LES JARDINS FLORENNOIS, employees, financial statistics.