ART FLORAL JOSIANE MAES

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • ART FLORAL JOSIANE MAES
Private companiesNonclassifiable Establishments • ART FLORAL JOSIANE MAES

Contactgegevens ART FLORAL JOSIANE MAES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART FLORAL JOSIANE MAES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART FLORAL JOSIANE MAES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARIE-CHRISTINE 108; 1020; LAEKEN, België

Telefoon (phone): 24263572 (+32-24263572) 24263572 (+32-24263572)

Fax (fax): +32 (83) 501-77-95 +32 (83) 501-77-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART FLORAL JOSIANE MAES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART FLORAL JOSIANE MAES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART FLORAL JOSIANE MAES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART FLORAL JOSIANE MAES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART FLORAL JOSIANE MAES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART FLORAL JOSIANE MAES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART FLORAL JOSIANE MAES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART FLORAL JOSIANE MAES
Products information ART FLORAL JOSIANE MAES

BTW identificatienummer (tax): BE06750244140
Ondernemingsnummer: 1170013427
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ART FLORAL JOSIANE MAES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART FLORAL JOSIANE MAES
(Get full report from official database of BE for ART FLORAL JOSIANE MAES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART FLORAL JOSIANE MAES
Addition kinds of activities for ART FLORAL JOSIANE MAES

355699. Voedingsmiddelen machines, nec | Food products machinery, nec
781200. Film- en videoproductie | Motion picture and video production
27310102. Boek muziek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book music: publishing only, not printed on site
28190105. Fluorine, elementair | Fluorine, elemental
33160000. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
36740107. Thrystors | Thrystors
82110200. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij ART FLORAL JOSIANE MAES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART FLORAL JOSIANE MAES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART FLORAL JOSIANE MAES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART FLORAL JOSIANE MAES. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Schrijnwerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt kasten, keukens, luifels, binnendeuren op maat. Het is mogelijk dat je ze af en toe mee gaat plaatsen bij de mensen thuis.

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp m/v (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: CLIXXS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor de regio's Diest, Scherpenheuvel, Schaffen, Molenstede. Bij de klant thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken.

  • Huishoudhulp in Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent fototentoonstelling Klasse (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: Departement Onderwijs en Vorming

    Type: Studentenjobs

    Klasse organiseert een reizende fototentoonstelling en is op zoek naar een jobstudent om dit te ondersteunen. Volgende taken komen aan bod: overleggen met het Klasse secretariaat, contacten leggen met de scholen, op eenzelfde dag de fototentoonstelling ophalen (eventueel inpakken) en naar een volgende locatie brengen en daar de kaders ophangen. Je krijgt uiteraard over dit alles een briefing op de redactie.

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ART FLORAL JOSIANE MAES in sociale netwerken
Look for responds of ART FLORAL JOSIANE MAES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART FLORAL JOSIANE MAES. Laat een reactie achter voor ART FLORAL JOSIANE MAES. ART FLORAL JOSIANE MAES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART FLORAL JOSIANE MAES. Leave a respond for ART FLORAL JOSIANE MAES. ART FLORAL JOSIANE MAES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART FLORAL JOSIANE MAES op de google maps. Adres en contacten ART FLORAL JOSIANE MAES
Location of ART FLORAL JOSIANE MAES on the google maps. Address and contacts of ART FLORAL JOSIANE MAES

Andere gerelateerde bedrijven als come ART FLORAL JOSIANE MAES ART FLORAL JOSIANE MAES: KUNST & AMBACHT | MYRIAM BOUHY | PATRICIA HEREMANS | G. SERET | PAUL GEERTS

Other related companies as ART FLORAL JOSIANE MAES: KUNST & AMBACHT | MYRIAM BOUHY | PATRICIA HEREMANS | G. SERET | PAUL GEERTS

ART FLORAL JOSIANE MAES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART FLORAL JOSIANE MAES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06750244140. Het bedrijf ART FLORAL JOSIANE MAES bevindt zich op het adres: RUE MARIE-CHRISTINE 108; 1020; LAEKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in ART FLORAL JOSIANE MAES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ART FLORAL JOSIANE MAES is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART FLORAL JOSIANE MAES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART FLORAL JOSIANE MAES, openstaande posities, locatie van ART FLORAL JOSIANE MAES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ART FLORAL JOSIANE MAES is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART FLORAL JOSIANE MAES, company assigned to the tax number BE06750244140. The company ART FLORAL JOSIANE MAES is located at the address: RUE MARIE-CHRISTINE 108; 1020; LAEKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten. Products created in ART FLORAL JOSIANE MAES were not found.
The main activity of ART FLORAL JOSIANE MAES is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ART FLORAL JOSIANE MAES is not available. You also can look at reviews of ART FLORAL JOSIANE MAES, open positions, location of ART FLORAL JOSIANE MAES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART FLORAL JOSIANE MAES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART FLORAL JOSIANE MAES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART FLORAL JOSIANE MAES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART FLORAL JOSIANE MAES, employees, financial statistics.