PLOMPEN Z

Contactgegevens PLOMPEN Z: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLOMPEN Z: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLOMPEN Z

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MICHIELSPLEIN 6B1; 3930; HAMONT-ACHEL, België

Telefoon (phone): 11641462 (+32-11641462) 11641462 (+32-11641462)

Fax (fax): +32 (12) 471-59-61 +32 (12) 471-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLOMPEN Z: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLOMPEN Z"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLOMPEN Z"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLOMPEN Z, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLOMPEN Z. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLOMPEN Z, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLOMPEN Z. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLOMPEN Z
Products information PLOMPEN Z

BTW identificatienummer (tax): BE06487121582
Ondernemingsnummer: 3141510009
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in PLOMPEN Z zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen; Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLOMPEN Z
(Get full report from official database of BE for PLOMPEN Z)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLOMPEN Z
Addition kinds of activities for PLOMPEN Z

762204. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation
23530101. Baseball caps | Baseball caps
32920302. Ketelbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Boiler covering (heat insulating material), except felt
34420503. Weerstrip, metaal | Weather strip, metal
60829901. Overeenkomst corporaties | Agreement corporations

Werken bij PLOMPEN Z: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLOMPEN Z: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLOMPEN Z. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLOMPEN Z. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Operator continueververij 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor de controle van het product, instellen en bedienen van de machines.

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voltijds/deeltijds.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, koken,strijken,poetsen,... Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van PLOMPEN Z in sociale netwerken
Look for responds of PLOMPEN Z in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLOMPEN Z. Laat een reactie achter voor PLOMPEN Z. PLOMPEN Z bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLOMPEN Z. Leave a respond for PLOMPEN Z. PLOMPEN Z on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLOMPEN Z op de google maps. Adres en contacten PLOMPEN Z
Location of PLOMPEN Z on the google maps. Address and contacts of PLOMPEN Z

Andere gerelateerde bedrijven als come PLOMPEN Z PLOMPEN Z: DE KLEITRAPPERS | Martine Doly SPRL | ALE BELOEIL | LUC ANTHONISSEN | Pieters Filip

Other related companies as PLOMPEN Z: DE KLEITRAPPERS | Martine Doly SPRL | ALE BELOEIL | LUC ANTHONISSEN | Pieters Filip

PLOMPEN Z is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLOMPEN Z, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487121582. Het bedrijf PLOMPEN Z bevindt zich op het adres: MICHIELSPLEIN 6B1; 3930; HAMONT-ACHEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen; Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in PLOMPEN Z zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLOMPEN Z is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLOMPEN Z is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLOMPEN Z, openstaande posities, locatie van PLOMPEN Z op de kaart.

PLOMPEN Z is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLOMPEN Z, company assigned to the tax number BE06487121582. The company PLOMPEN Z is located at the address: MICHIELSPLEIN 6B1; 3930; HAMONT-ACHEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banken and kredietinstellingen; Immobili?nkantoren; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in PLOMPEN Z were not found.
The main activity of PLOMPEN Z is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLOMPEN Z is not available. You also can look at reviews of PLOMPEN Z, open positions, location of PLOMPEN Z on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLOMPEN Z, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLOMPEN Z, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLOMPEN Z, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLOMPEN Z, employees, financial statistics.