DERMAUT - WEYTS

Contactgegevens DERMAUT - WEYTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DERMAUT - WEYTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DERMAUT - WEYTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): N. DE TIERESTRAAT 58; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55311243 (+32-55311243) 55311243 (+32-55311243)

Fax (fax): +32 (10) 712-48-30 +32 (10) 712-48-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DERMAUT - WEYTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DERMAUT - WEYTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DERMAUT - WEYTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DERMAUT - WEYTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DERMAUT - WEYTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DERMAUT - WEYTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DERMAUT - WEYTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DERMAUT - WEYTS
Products information DERMAUT - WEYTS

BTW identificatienummer (tax): BE03499114990
Ondernemingsnummer: 5876281738
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 784,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in DERMAUT - WEYTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen; Effectenmakelaars and vermogensbeheer; Hypotheken and hypotheekbanken; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DERMAUT - WEYTS
(Get full report from official database of BE for DERMAUT - WEYTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DERMAUT - WEYTS
Addition kinds of activities for DERMAUT - WEYTS

632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
25140204. Keukenkasten: metaal | Kitchen cabinets: metal
32910505. Metallisch schuurmiddel | Metallic abrasive
61629904. Hypotheekmakelaars, met eigen geld | Mortgage brokers, using own money

Werken bij DERMAUT - WEYTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DERMAUT - WEYTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DERMAUT - WEYTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DERMAUT - WEYTS. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • WERKVOORBEREIDER / OFFERTEMAKER- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

     je staat in voor de werkvoorbereiding  je maakt offertes op voor verspaningswerken en walsen  je hebt telefonisch contact met klanten

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Elektro -monteur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BUTLER TECH

    Type: Vaste Job

    Elektriciteitswerken Industrieel Cross-wiring Van A tot Z

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • JUNIOR ACCOUNTANT M/V (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de bouwsector, zijn we op zoek naar een gemotiveerde Junior Accountant. Je zal doorheen jouw carrière verder opgeleid worden binnen boekhouding. Je start bij het begin en staat o.a. mee in voor het inboeken van aan- en verkoopfacturen. Met andere woorden ondersteun je de hoofdboekhouders op verschillende boekhoudkundige vlakken.

  • Logopedist(e) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: EMILY VANDENBUSSCHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbreiding van Praktijk De Kade zijn we op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e).

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van DERMAUT - WEYTS in sociale netwerken
Look for responds of DERMAUT - WEYTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DERMAUT - WEYTS. Laat een reactie achter voor DERMAUT - WEYTS. DERMAUT - WEYTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DERMAUT - WEYTS. Leave a respond for DERMAUT - WEYTS. DERMAUT - WEYTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DERMAUT - WEYTS op de google maps. Adres en contacten DERMAUT - WEYTS
Location of DERMAUT - WEYTS on the google maps. Address and contacts of DERMAUT - WEYTS

Andere gerelateerde bedrijven als come DERMAUT - WEYTS DERMAUT - WEYTS: MONUMENT HAINAUT SA | Decock-Kennes | E.F.T. Braseap Garden | LIBRAIRIE POLLET | WOUTERS KOEN

Other related companies as DERMAUT - WEYTS: MONUMENT HAINAUT SA | Decock-Kennes | E.F.T. Braseap Garden | LIBRAIRIE POLLET | WOUTERS KOEN

DERMAUT - WEYTS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DERMAUT - WEYTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03499114990. Het bedrijf DERMAUT - WEYTS bevindt zich op het adres: N. DE TIERESTRAAT 58; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 784,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen; Effectenmakelaars and vermogensbeheer; Hypotheken and hypotheekbanken; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in DERMAUT - WEYTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DERMAUT - WEYTS is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DERMAUT - WEYTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DERMAUT - WEYTS, openstaande posities, locatie van DERMAUT - WEYTS op de kaart.

DERMAUT - WEYTS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is DERMAUT - WEYTS, company assigned to the tax number BE03499114990. The company DERMAUT - WEYTS is located at the address: N. DE TIERESTRAAT 58; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 784,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banken and kredietinstellingen; Effectenmakelaars and vermogensbeheer; Hypotheken and hypotheekbanken; Verbruikerskredietinstellingen; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in DERMAUT - WEYTS were not found.
The main activity of DERMAUT - WEYTS is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DERMAUT - WEYTS is not available. You also can look at reviews of DERMAUT - WEYTS, open positions, location of DERMAUT - WEYTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DERMAUT - WEYTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DERMAUT - WEYTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DERMAUT - WEYTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DERMAUT - WEYTS, employees, financial statistics.