FLMTV NETWORKS BELGIUM NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLMTV NETWORKS BELGIUM NV
Private companiesDepository Institutions • FLMTV NETWORKS BELGIUM NV

Contactgegevens FLMTV NETWORKS BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMTV NETWORKS BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMTV NETWORKS BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fabriekstr. 38 2547 Lint - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-00-38-20 32-34-00-38-20

Fax (fax): 32-34-00-38-63 32-34-00-38-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMTV NETWORKS BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMTV NETWORKS BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMTV NETWORKS BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMTV NETWORKS BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMTV NETWORKS BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMTV NETWORKS BELGIUM NV
Products information FLMTV NETWORKS BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE05998229980
Ondernemingsnummer: 8044708251
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLMTV NETWORKS BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Television - production and distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMTV NETWORKS BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLMTV NETWORKS BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMTV NETWORKS BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLMTV NETWORKS BELGIUM NV

235300. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
262110. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
502305. Decoratieve woninginrichting en benodigdheden | Decorative home furnishings and supplies
59929900. Bloemisten, nec | Florists, nec
87420107. Kwaliteitszorg consultant | Quality assurance consultant

Werken bij FLMTV NETWORKS BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMTV NETWORKS BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMTV NETWORKS BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMTV NETWORKS BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • MANNA FOODS ZOEKT DRINGEND GEMOTIVEERDE OPERATOREN (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Manna Foods zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Je staat mee in voor de bereiding van kwalitatief hoogstaande koude of warme sauzen op één van de diverse afdelingen. Je werkt in een drieploegensysteem.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Onderhoudsmedewerker (student) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar studenten onderhoudsmedewerker. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex. Je volgt het stockbeheer goed op. Je onderhoudt het schoonmaakmateriaal. Je volgt de poetsschema's correct op. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het complex.

  • LESGEVER ZWEMMEN (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen op 13 november in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 17:00-19:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Machineoperator computergestuurde installatie - VASTE NACHT (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Na een interne opleiding kun je de computergestuurde installatie zelfstandig opstarten, besturen en bijsturen. Je werkt hiervoor zelfstandig. Bij verstopping grijp je in en je zorgt voor het dagelijks onderhoud van de machine. Je helpt bij kleine herstellingen en meldt storingen of onregelmatigheden aan de technische dienst. Je houdt nauwkeurig de produktiefiches bij. Je garandeert de veiligheid rond de machine.

  • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

Zoek naar antwoorden van FLMTV NETWORKS BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMTV NETWORKS BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMTV NETWORKS BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLMTV NETWORKS BELGIUM NV. FLMTV NETWORKS BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMTV NETWORKS BELGIUM NV. Leave a respond for FLMTV NETWORKS BELGIUM NV. FLMTV NETWORKS BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMTV NETWORKS BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLMTV NETWORKS BELGIUM NV
Location of FLMTV NETWORKS BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLMTV NETWORKS BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMTV NETWORKS BELGIUM NV FLMTV NETWORKS BELGIUM NV: SANDERS-VAN LOO | KOERIERDIENSTEN ZINAC | BAIOCCO | HEYNDRICKX HENDRIK | POLYCUB

Other related companies as FLMTV NETWORKS BELGIUM NV: SANDERS-VAN LOO | KOERIERDIENSTEN ZINAC | BAIOCCO | HEYNDRICKX HENDRIK | POLYCUB

FLMTV NETWORKS BELGIUM NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05998229980. Het bedrijf FLMTV NETWORKS BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Fabriekstr. 38 2547 Lint - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Television - production and distribution. Producten gemaakt in FLMTV NETWORKS BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMTV NETWORKS BELGIUM NV is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMTV NETWORKS BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLMTV NETWORKS BELGIUM NV op de kaart.

FLMTV NETWORKS BELGIUM NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE05998229980. The company FLMTV NETWORKS BELGIUM NV is located at the address: Fabriekstr. 38 2547 Lint - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Television - production and distribution. Products created in FLMTV NETWORKS BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLMTV NETWORKS BELGIUM NV is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMTV NETWORKS BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, open positions, location of FLMTV NETWORKS BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMTV NETWORKS BELGIUM NV, employees, financial statistics.