PAUL DE MARTELAERE

Contactgegevens PAUL DE MARTELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAUL DE MARTELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAUL DE MARTELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GODVEERDEGEMSTRAAT 44; 9620; ZOTTEGEM, België

Telefoon (phone): 93605533 (+32-93605533) 93605533 (+32-93605533)

Fax (fax): +32 (83) 158-95-56 +32 (83) 158-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAUL DE MARTELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAUL DE MARTELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAUL DE MARTELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAUL DE MARTELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAUL DE MARTELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAUL DE MARTELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAUL DE MARTELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAUL DE MARTELAERE
Products information PAUL DE MARTELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE05238800048
Ondernemingsnummer: 9037597656
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 625,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Meubles Détaillants, Aménagement de Bâtiments et de Cuisines

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAUL DE MARTELAERE
(Get full report from official database of BE for PAUL DE MARTELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAUL DE MARTELAERE
Addition kinds of activities for PAUL DE MARTELAERE

313104. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
20269902. Eggnog, vers: niet-alcoholisch | Eggnog, fresh: non-alcoholic
22990200. Felts en viltproducten | Felts and felt products
23940202. Liners en covers, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Liners and covers, fabric: made from purchased materials
26750100. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
36510102. Audio elektronische systemen | Audio electronic systems
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type

Werken bij PAUL DE MARTELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAUL DE MARTELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAUL DE MARTELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAUL DE MARTELAERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Elektricien (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als industrieel elektricien? We zoeken een industrieel elektricien voor het bekabelen, aansluiten en testen van machines. Ontwerpen, bouwen van de nodige stuurkast, maken van de nodige programma's en opstarten van het geheel. Van begin stadium tot het einde bent u betrokken bij de realisatie van een project.

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Glasplaatser bouwsector (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als glasplaatser.

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van PAUL DE MARTELAERE in sociale netwerken
Look for responds of PAUL DE MARTELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAUL DE MARTELAERE. Laat een reactie achter voor PAUL DE MARTELAERE. PAUL DE MARTELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAUL DE MARTELAERE. Leave a respond for PAUL DE MARTELAERE. PAUL DE MARTELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAUL DE MARTELAERE op de google maps. Adres en contacten PAUL DE MARTELAERE
Location of PAUL DE MARTELAERE on the google maps. Address and contacts of PAUL DE MARTELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come PAUL DE MARTELAERE PAUL DE MARTELAERE: FUNةRAILLES HERBOTS | Cabriole | BRUSCOTTA POINT NR 1 | YVES BALIS | BUREAU LIPPENS R.

Other related companies as PAUL DE MARTELAERE: FUNةRAILLES HERBOTS | Cabriole | BRUSCOTTA POINT NR 1 | YVES BALIS | BUREAU LIPPENS R.

PAUL DE MARTELAERE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAUL DE MARTELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05238800048. Het bedrijf PAUL DE MARTELAERE bevindt zich op het adres: GODVEERDEGEMSTRAAT 44; 9620; ZOTTEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 625,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Meubles Détaillants, Aménagement de Bâtiments et de Cuisines. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van PAUL DE MARTELAERE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAUL DE MARTELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAUL DE MARTELAERE, openstaande posities, locatie van PAUL DE MARTELAERE op de kaart.

PAUL DE MARTELAERE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAUL DE MARTELAERE, company assigned to the tax number BE05238800048. The company PAUL DE MARTELAERE is located at the address: GODVEERDEGEMSTRAAT 44; 9620; ZOTTEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 625,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. Meubles Détaillants, Aménagement de Bâtiments et de Cuisines. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of PAUL DE MARTELAERE is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PAUL DE MARTELAERE is not available. You also can look at reviews of PAUL DE MARTELAERE, open positions, location of PAUL DE MARTELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAUL DE MARTELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAUL DE MARTELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAUL DE MARTELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAUL DE MARTELAERE, employees, financial statistics.