W. LIEGEOIS

Contactgegevens W. LIEGEOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data W. LIEGEOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

W. LIEGEOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LABOULLE 81; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43882445 (+32-43882445) 43882445 (+32-43882445)

Fax (fax): +32 (61) 769-59-40 +32 (61) 769-59-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) W. LIEGEOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "W. LIEGEOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "W. LIEGEOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van W. LIEGEOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen W. LIEGEOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of W. LIEGEOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees W. LIEGEOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti W. LIEGEOIS
Products information W. LIEGEOIS

BTW identificatienummer (tax): BE07856292724
Ondernemingsnummer: 7763732910
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Réparations: Clés & Serrures.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor W. LIEGEOIS
(Get full report from official database of BE for W. LIEGEOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor W. LIEGEOIS
Addition kinds of activities for W. LIEGEOIS

14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
36120314. Gelijkrichttransformatoren | Rectifier transformers
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
76999901. Kasregister reparatie | Cash register repair
95320000. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development

Werken bij W. LIEGEOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in W. LIEGEOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor W. LIEGEOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for W. LIEGEOIS. Looking for open vacancies in other companies

 • monteur cv en sanitair (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Dessel zijn we op zoek naar 2 ervaren monteurs voor cv en sanitair.

 • Ervaren plaatser voor de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met jouw team ben je dagelijks op locatie voor het plaatsen van interieurinrichting. Het gamma is zeer uitgebreid, gaat van binnendeuren tot TV-wanden, kasten, keukens,... Je monteert en installeert, je hebt noties van elektriciteit en sanitair. Dit vooral voor het aansluiten van huishoudtoestellen, spoelbakken en kranen.

 • Metaalarbeiders/sters (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Interim Diest is dringend op zoek naar kandidaten (m/v) om te werken in een metaalbedrijf in Lummen. Je taken zijn: - Het afpakken en/of inpakken van aluminium profielen, het uitvoeren van een visuele controle van het materiaal - Het ophangen van aluminium profielen aan het transportsysteem

 • Aankoper - Stad Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

 • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

 • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

 • Lasser - constructeur met goede kennis van MIG/MAG (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, specialist in de opbouw van industriële installaties kijken wij momenteel uit naar een constructeur-lasser met een goede kennis van MIG/MAG. Iemand met ervaring in montage en maken van constructies in RVS.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

 • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

  Regio: Regio Luik

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

 • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FUNDAMENT R&S

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van W. LIEGEOIS in sociale netwerken
Look for responds of W. LIEGEOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor W. LIEGEOIS. Laat een reactie achter voor W. LIEGEOIS. W. LIEGEOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for W. LIEGEOIS. Leave a respond for W. LIEGEOIS. W. LIEGEOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie W. LIEGEOIS op de google maps. Adres en contacten W. LIEGEOIS
Location of W. LIEGEOIS on the google maps. Address and contacts of W. LIEGEOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come W. LIEGEOIS W. LIEGEOIS: BEENHOUWERIJ 'T DORP | GB CONTACT | Godent DTB | C. JACOBS | BBH Consult

Other related companies as W. LIEGEOIS: BEENHOUWERIJ 'T DORP | GB CONTACT | Godent DTB | C. JACOBS | BBH Consult

W. LIEGEOIS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is W. LIEGEOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07856292724. Het bedrijf W. LIEGEOIS bevindt zich op het adres: AVENUE LABOULLE 81; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 218,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Réparations: Clés & Serrures..
De hoofdactiviteit van W. LIEGEOIS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van W. LIEGEOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van W. LIEGEOIS, openstaande posities, locatie van W. LIEGEOIS op de kaart.

W. LIEGEOIS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is W. LIEGEOIS, company assigned to the tax number BE07856292724. The company W. LIEGEOIS is located at the address: AVENUE LABOULLE 81; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 218,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Magasins de réparations d'articles personnels et ménagers divers. List of products are Produits & Activités: Menuiserie, Charpentes.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Réparations: Clés & Serrures..
The main activity of W. LIEGEOIS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of W. LIEGEOIS is not available. You also can look at reviews of W. LIEGEOIS, open positions, location of W. LIEGEOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over W. LIEGEOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf W. LIEGEOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about W. LIEGEOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company W. LIEGEOIS, employees, financial statistics.