QUENNERY

Contactgegevens QUENNERY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data QUENNERY: address, phone, fax, email, website, opening hours

QUENNERY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA STATION 23; 6440; FROIDCHAPELLE, België

Telefoon (phone): 60411950 (+32-60411950) 60411950 (+32-60411950)

Fax (fax): +32 (82) 670-72-54 +32 (82) 670-72-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) QUENNERY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "QUENNERY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "QUENNERY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van QUENNERY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen QUENNERY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of QUENNERY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees QUENNERY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti QUENNERY
Products information QUENNERY

BTW identificatienummer (tax): BE05752960205
Ondernemingsnummer: 5842773437
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits & Activités: Charpentes, Installation de Vérandas, Menuiserie, Portes & Fenêtres en Bois, Escaliers.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor QUENNERY
(Get full report from official database of BE for QUENNERY)

Aanvulling soorten activiteiten voor QUENNERY
Addition kinds of activities for QUENNERY

2791. zetwerk | Typesetting
944104. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government
25150203. Stoel- en bankveren, samengesteld | Chair and couch springs, assembled
34620102. Gears, gesmeed staal | Gears, forged steel
35469902. Slijpmachines, draagbaar: elektrisch of pneumatisch | Grinders, portable: electric or pneumatic
50470102. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden, nec | Hospital equipment and supplies, nec
50840203. Looierijmachines | Tannery machines
59620202. Warme dranken en soep automaten | Hot drinks and soup vending machines
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general
93110203. Gokken controle board, overheid | Gambling control board, government

Werken bij QUENNERY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in QUENNERY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor QUENNERY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for QUENNERY. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

 • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

 • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

 • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

 • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELRODE)

  Regio: GELRODE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

  Regio: KOOLKERKE

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • METSER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: PROOST MARC

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

 • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Jespers HVAC

  Type: Vaste Job

  Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

 • Commercieel vertegenwoordiger (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: CREON ON NAILS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Creononnails zit in een sterke uitbreidingsfase, en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast, ambitieus commercieel sales team. Het is onze missie om alle dames van alle leeftijden, zowel B2B als B2C te helpen een stralende look te creëren en onze B2B klanten hun business naar the next level te begeleiden en daarvoor hebben we jouw nodig. FUNCTIEBESCHRIJVING: Je bent verantwoordelijk voor de klantenwerving B2B doormiddel van Prospectie, zo vergroten we ons professioneel netwerk. Het promoten van nieuwe producten en opleidingen bij bestaande klanten. Het onderhoud en de boost van onze bestaande klantenportefeuille

 • Lingerie consulenten (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Gille homeparties

  Type: Werfreserve

  Als consulente van Gille homeparties presenteer je een smaakvolle collectie lingerie, homewear en beachwear in de ongewongen sfeer van de woonkamer. Na jouw presentatie kunnen de dames vrijblijvend hun favoriete stukken passen, dit onder deskundige begeleiding van jou. Je geeft advies voor pasvorm en kleurstelling.

Zoek naar antwoorden van QUENNERY in sociale netwerken
Look for responds of QUENNERY in social networks

Lees alle opmerkingen voor QUENNERY. Laat een reactie achter voor QUENNERY. QUENNERY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for QUENNERY. Leave a respond for QUENNERY. QUENNERY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie QUENNERY op de google maps. Adres en contacten QUENNERY
Location of QUENNERY on the google maps. Address and contacts of QUENNERY

Andere gerelateerde bedrijven als come QUENNERY QUENNERY: St-Aubertus | Z.A.R. | SPEEDY | MANPOWER | KUNNEN BETONPRODUCTEN

Other related companies as QUENNERY: St-Aubertus | Z.A.R. | SPEEDY | MANPOWER | KUNNEN BETONPRODUCTEN

QUENNERY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is QUENNERY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752960205. Het bedrijf QUENNERY bevindt zich op het adres: RUE DE LA STATION 23; 6440; FROIDCHAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Charpentes, Installation de Vérandas, Menuiserie, Portes & Fenêtres en Bois, Escaliers.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van QUENNERY is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van QUENNERY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van QUENNERY, openstaande posities, locatie van QUENNERY op de kaart.

QUENNERY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is QUENNERY, company assigned to the tax number BE05752960205. The company QUENNERY is located at the address: RUE DE LA STATION 23; 6440; FROIDCHAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Charpentes, Installation de Vérandas, Menuiserie, Portes & Fenêtres en Bois, Escaliers.. Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of QUENNERY is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of QUENNERY is not available. You also can look at reviews of QUENNERY, open positions, location of QUENNERY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over QUENNERY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf QUENNERY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about QUENNERY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company QUENNERY, employees, financial statistics.