FUNةRAIRES SEVENANTS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • FUNةRAIRES SEVENANTS
Private companiesFood Stores • FUNةRAIRES SEVENANTS

Contactgegevens FUNةRAIRES SEVENANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FUNةRAIRES SEVENANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FUNةRAIRES SEVENANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE DINANT 17; 5575; GEDINNE, België

Telefoon (phone): 61588070 (+32-61588070) 61588070 (+32-61588070)

Fax (fax): +32 (81) 511-27-24 +32 (81) 511-27-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FUNةRAIRES SEVENANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FUNةRAIRES SEVENANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FUNةRAIRES SEVENANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FUNةRAIRES SEVENANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FUNةRAIRES SEVENANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FUNةRAIRES SEVENANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FUNةRAIRES SEVENANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FUNةRAIRES SEVENANTS
Products information FUNةRAIRES SEVENANTS

BTW identificatienummer (tax): BE02341979980
Ondernemingsnummer: 7763458251
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Pierres Tombales.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées.

Product categorie (product category): Services funéraires. Fleurs and plantes. Traitement and façonnage de la pierre

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FUNةRAIRES SEVENANTS
(Get full report from official database of BE for FUNةRAIRES SEVENANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FUNةRAIRES SEVENANTS
Addition kinds of activities for FUNةRAIRES SEVENANTS

20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
36450101. Lamp tinten, metaal | Lamp shades, metal
58120117. Pakistaans restaurant | Pakistani restaurant
64110102. Onderwijsdiensten, verzekeringen | Education services, insurance
96610402. Ruimteonderzoek en -technologie, staatsregering | Space research and technology, state government

Werken bij FUNةRAIRES SEVENANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FUNةRAIRES SEVENANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FUNةRAIRES SEVENANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FUNةRAIRES SEVENANTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

 • HUISHOUDHULP VOOR BEVEREN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Beveren.

 • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

 • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: GLOBIUS

  Type: Studentenjob

  Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

 • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

 • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

 • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

 • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

 • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: BOARDHOUSE

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van FUNةRAIRES SEVENANTS in sociale netwerken
Look for responds of FUNةRAIRES SEVENANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FUNةRAIRES SEVENANTS. Laat een reactie achter voor FUNةRAIRES SEVENANTS. FUNةRAIRES SEVENANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FUNةRAIRES SEVENANTS. Leave a respond for FUNةRAIRES SEVENANTS. FUNةRAIRES SEVENANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FUNةRAIRES SEVENANTS op de google maps. Adres en contacten FUNةRAIRES SEVENANTS
Location of FUNةRAIRES SEVENANTS on the google maps. Address and contacts of FUNةRAIRES SEVENANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come FUNةRAIRES SEVENANTS FUNةRAIRES SEVENANTS: Animal Pest Control SPRL | CAF? LE BIRDIE | HUIS KARMEN | Hennau J-E | FERNAND DEMARET

Other related companies as FUNةRAIRES SEVENANTS: Animal Pest Control SPRL | CAF? LE BIRDIE | HUIS KARMEN | Hennau J-E | FERNAND DEMARET

FUNةRAIRES SEVENANTS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FUNةRAIRES SEVENANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02341979980. Het bedrijf FUNةRAIRES SEVENANTS bevindt zich op het adres: RUE DE DINANT 17; 5575; GEDINNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 567,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Fleurs and plantes. Traitement and façonnage de la pierre. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Pierres Tombales.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
De hoofdactiviteit van FUNةRAIRES SEVENANTS is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FUNةRAIRES SEVENANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FUNةRAIRES SEVENANTS, openstaande posities, locatie van FUNةRAIRES SEVENANTS op de kaart.

FUNةRAIRES SEVENANTS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FUNةRAIRES SEVENANTS, company assigned to the tax number BE02341979980. The company FUNةRAIRES SEVENANTS is located at the address: RUE DE DINANT 17; 5575; GEDINNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 567,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. Fleurs and plantes. Traitement and façonnage de la pierre. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Pierres Tombales.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
The main activity of FUNةRAIRES SEVENANTS is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FUNةRAIRES SEVENANTS is not available. You also can look at reviews of FUNةRAIRES SEVENANTS, open positions, location of FUNةRAIRES SEVENANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FUNةRAIRES SEVENANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FUNةRAIRES SEVENANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FUNةRAIRES SEVENANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FUNةRAIRES SEVENANTS, employees, financial statistics.