PLUME CLAUDE

Contactgegevens PLUME CLAUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLUME CLAUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLUME CLAUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PORTE D'OGY 39; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68335044 (+32-68335044) 68335044 (+32-68335044)

Fax (fax): +32 (55) 234-68-55 +32 (55) 234-68-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLUME CLAUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLUME CLAUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLUME CLAUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLUME CLAUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLUME CLAUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLUME CLAUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLUME CLAUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLUME CLAUDE
Products information PLUME CLAUDE

BTW identificatienummer (tax): BE01484771728
Ondernemingsnummer: 2536987304
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées.

Product categorie (product category): Services funéraires. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLUME CLAUDE
(Get full report from official database of BE for PLUME CLAUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLUME CLAUDE
Addition kinds of activities for PLUME CLAUDE

3325. Staalgieterijen, nec | Steel foundries, nec
8712. Architectonische diensten | Architectural services
28210205. Nylonharsen | Nylon resins
30890101. Batterij gevallen, kunststof of kunststof combinatie | Battery cases, plastics or plastics combination
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
37430108. Spoorwegauto's | Railway motor cars
48320202. Nieuws | News

Werken bij PLUME CLAUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLUME CLAUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLUME CLAUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLUME CLAUDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk Administratief bediende met technische interesse (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een internationale én financieel gezonde speler, gesitueerd in de regio Gent, zijn we op zoek naar een Tijdelijk Administratief Medewerker met technische affiniteit. Jouw verantwoordelijkheden als Administratief Medewerker: – Je staat in voor de technische dienstverlening aan klanten; je beantwoordt hun vragen via mail en telefonisch – Je volgt de technische dossiers op om op die manier een optimale service te garanderen – Je houdt de technische informatie up-to-date in de database – Je maakt offertes en orders op, lanceert deze in het ERP-systeem en volgt deze verder op tot en met verzending en facturatie – Je verwerkt de technische rapporten van de techniekers en eventuele klantenklachten

 • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

 • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

 • Administratief bediende (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

 • WEGENWERKER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

 • Afzakoperator (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

 • Operator (WIEZE)

  Regio: WIEZE

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

 • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ARONIA

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

 • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

 • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

  Type: Flexijob

  We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van PLUME CLAUDE in sociale netwerken
Look for responds of PLUME CLAUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLUME CLAUDE. Laat een reactie achter voor PLUME CLAUDE. PLUME CLAUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLUME CLAUDE. Leave a respond for PLUME CLAUDE. PLUME CLAUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLUME CLAUDE op de google maps. Adres en contacten PLUME CLAUDE
Location of PLUME CLAUDE on the google maps. Address and contacts of PLUME CLAUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come PLUME CLAUDE PLUME CLAUDE: PRةMAMAN | Het Kasteel van Nieuwland | ADMINISTRATION COMMUNALE | BINNENHUISINR. CATTOOR | Jadot SPRL

Other related companies as PLUME CLAUDE: PRةMAMAN | Het Kasteel van Nieuwland | ADMINISTRATION COMMUNALE | BINNENHUISINR. CATTOOR | Jadot SPRL

PLUME CLAUDE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLUME CLAUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01484771728. Het bedrijf PLUME CLAUDE bevindt zich op het adres: PORTE D'OGY 39; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
De hoofdactiviteit van PLUME CLAUDE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLUME CLAUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLUME CLAUDE, openstaande posities, locatie van PLUME CLAUDE op de kaart.

PLUME CLAUDE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLUME CLAUDE, company assigned to the tax number BE01484771728. The company PLUME CLAUDE is located at the address: PORTE D'OGY 39; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. Fleurs and plantes. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Plantes, Fleurs Coupées..
The main activity of PLUME CLAUDE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PLUME CLAUDE is not available. You also can look at reviews of PLUME CLAUDE, open positions, location of PLUME CLAUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLUME CLAUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLUME CLAUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLUME CLAUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLUME CLAUDE, employees, financial statistics.