LEOPOLD VANDEKERCKHOVE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • LEOPOLD VANDEKERCKHOVE
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • LEOPOLD VANDEKERCKHOVE

Contactgegevens LEOPOLD VANDEKERCKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEOPOLD VANDEKERCKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEOPOLD VANDEKERCKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 94; 8850; ARDOOIE, België

Telefoon (phone): 51744274 (+32-51744274) 51744274 (+32-51744274)

Fax (fax): +32 (2) 679-61-48 +32 (2) 679-61-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEOPOLD VANDEKERCKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEOPOLD VANDEKERCKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEOPOLD VANDEKERCKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEOPOLD VANDEKERCKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEOPOLD VANDEKERCKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEOPOLD VANDEKERCKHOVE
Products information LEOPOLD VANDEKERCKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE01268615722
Ondernemingsnummer: 8759918212
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Fleurs Coupées, Plantes.

Product categorie (product category): Services funéraires. Fleurs and plantes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEOPOLD VANDEKERCKHOVE
(Get full report from official database of BE for LEOPOLD VANDEKERCKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEOPOLD VANDEKERCKHOVE
Addition kinds of activities for LEOPOLD VANDEKERCKHOVE

0191. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
4481. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
57229901. Apparaat onderdelen | Appliance parts
59991206. Whirlpool baden | Whirlpool baths

Werken bij LEOPOLD VANDEKERCKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEOPOLD VANDEKERCKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEOPOLD VANDEKERCKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEOPOLD VANDEKERCKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

 • Quality Manager (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Interne kwaliteitssystemen en - procedures beheren en verbeteren   - Aanspreekpunt voor de productkwaliteit - Belangrijke rol in de samenwerking tussen operationele medewerkers, de Process & Quality Manager en andere afdelingen - Je gebruikt jouw kennis en kunde om anderen te adviseren - Aanspreekpunt voor het FAV bij audits - Coördineren van de jaarlijkse BRC-IFS-audtis - Controle van productieprocessen - Verantwoordelijke voor het uitwerken van interne audits en begeleiding van externe audits - Aansturen van een team van 3 kwaliteitsmedewerkers

 • Metser (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar metsers

 • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

  Regio: IDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

 • Jobstudent (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt?het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten?om?het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak?in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk.? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen?6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

 • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

  Type: Vaste Job

  Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

 • RESERVE Industrieel reinigers Gent / Destelbergen 2018 (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Gent & Destelbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van LEOPOLD VANDEKERCKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of LEOPOLD VANDEKERCKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEOPOLD VANDEKERCKHOVE. Laat een reactie achter voor LEOPOLD VANDEKERCKHOVE. LEOPOLD VANDEKERCKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEOPOLD VANDEKERCKHOVE. Leave a respond for LEOPOLD VANDEKERCKHOVE. LEOPOLD VANDEKERCKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEOPOLD VANDEKERCKHOVE op de google maps. Adres en contacten LEOPOLD VANDEKERCKHOVE
Location of LEOPOLD VANDEKERCKHOVE on the google maps. Address and contacts of LEOPOLD VANDEKERCKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEOPOLD VANDEKERCKHOVE LEOPOLD VANDEKERCKHOVE: Aedens K | COIFFURE CACHAREL | PROMEXPO | GUIDO PYCK | Breuer-Peerboom SPRL

Other related companies as LEOPOLD VANDEKERCKHOVE: Aedens K | COIFFURE CACHAREL | PROMEXPO | GUIDO PYCK | Breuer-Peerboom SPRL

LEOPOLD VANDEKERCKHOVE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01268615722. Het bedrijf LEOPOLD VANDEKERCKHOVE bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 94; 8850; ARDOOIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Fleurs and plantes. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Fleurs Coupées, Plantes..
De hoofdactiviteit van LEOPOLD VANDEKERCKHOVE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEOPOLD VANDEKERCKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, openstaande posities, locatie van LEOPOLD VANDEKERCKHOVE op de kaart.

LEOPOLD VANDEKERCKHOVE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, company assigned to the tax number BE01268615722. The company LEOPOLD VANDEKERCKHOVE is located at the address: STATIONSTRAAT 94; 8850; ARDOOIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. Fleurs and plantes. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.. Produits: Fleurs Coupées, Plantes..
The main activity of LEOPOLD VANDEKERCKHOVE is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEOPOLD VANDEKERCKHOVE is not available. You also can look at reviews of LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, open positions, location of LEOPOLD VANDEKERCKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEOPOLD VANDEKERCKHOVE, employees, financial statistics.