WILLY COLLIER

Contactgegevens WILLY COLLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY COLLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY COLLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARKOOLSTRAAT 2; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54413500 (+32-54413500) 54413500 (+32-54413500)

Fax (fax): +32 (61) 773-25-86 +32 (61) 773-25-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY COLLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY COLLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY COLLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY COLLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY COLLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY COLLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY COLLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY COLLIER
Products information WILLY COLLIER

BTW identificatienummer (tax): BE06698059082
Ondernemingsnummer: 6446197509
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 824,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY COLLIER
(Get full report from official database of BE for WILLY COLLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY COLLIER
Addition kinds of activities for WILLY COLLIER

22410401. Kleding webbing | Apparel webbing
25910000. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
33579903. Apparaat fixture draad, nonferrous | Appliance fixture wire, nonferrous
51930201. Bloemen, vers | Flowers, fresh
79991300. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services
96110402. Administratie van algemene economische programma's, staatsregering | Administration of general economic programs, state government

Werken bij WILLY COLLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY COLLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY COLLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY COLLIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

 • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

 • Portilog opleiding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

 • technieker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Gemotiveerde huishoudhulp regio Ham/Leopoldsburg en Balen (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

 • Huishoudhulp Gits (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MAKKIE

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Studentenjob

  Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

 • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

  Type: Vaste Job

  We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

 • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Kantar Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

 • KELNER / BARMAN (m/v) (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: THERMEN LONDERZEEL

  Type: Flexijob

  Het is onze bedoeling om de klanten te laten genieten van een dagje ontspanning. Het hoort dan ook bij je takenpakket om met de andere medewerkers hieraan mee te werken. Je bedient de klanten aan de bar. Je bereidt en serveert koude en warme dranken en cocktails. Je wast de glazen af en vult de ijskast. Daarnaast neem je de bestellingen op van drank en eten aan de tafels in ons restaurant.

Zoek naar antwoorden van WILLY COLLIER in sociale netwerken
Look for responds of WILLY COLLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY COLLIER. Laat een reactie achter voor WILLY COLLIER. WILLY COLLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY COLLIER. Leave a respond for WILLY COLLIER. WILLY COLLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY COLLIER op de google maps. Adres en contacten WILLY COLLIER
Location of WILLY COLLIER on the google maps. Address and contacts of WILLY COLLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY COLLIER WILLY COLLIER: Sunset (Le) | DE RUDDER DIDIER | Gravenhof (Kasteel) | FILIP VAN LOOY | Softcake Enterprise bvba

Other related companies as WILLY COLLIER: Sunset (Le) | DE RUDDER DIDIER | Gravenhof (Kasteel) | FILIP VAN LOOY | Softcake Enterprise bvba

WILLY COLLIER is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY COLLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06698059082. Het bedrijf WILLY COLLIER bevindt zich op het adres: KARKOOLSTRAAT 2; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 824,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van WILLY COLLIER is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY COLLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY COLLIER, openstaande posities, locatie van WILLY COLLIER op de kaart.

WILLY COLLIER is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY COLLIER, company assigned to the tax number BE06698059082. The company WILLY COLLIER is located at the address: KARKOOLSTRAAT 2; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 824,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of WILLY COLLIER is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY COLLIER is not available. You also can look at reviews of WILLY COLLIER, open positions, location of WILLY COLLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY COLLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY COLLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY COLLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY COLLIER, employees, financial statistics.