WALRAVENS GILBERT-DE LOVE

Contactgegevens WALRAVENS GILBERT-DE LOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WALRAVENS GILBERT-DE LOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

WALRAVENS GILBERT-DE LOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOOMKWEKERIJSTRAAT 90; 1601; SINT-PIETERS-LEEUW, België

Telefoon (phone): 23776084 (+32-23776084) 23776084 (+32-23776084)

Fax (fax): +32 (87) 866-77-78 +32 (87) 866-77-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WALRAVENS GILBERT-DE LOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WALRAVENS GILBERT-DE LOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WALRAVENS GILBERT-DE LOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WALRAVENS GILBERT-DE LOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WALRAVENS GILBERT-DE LOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WALRAVENS GILBERT-DE LOVE
Products information WALRAVENS GILBERT-DE LOVE

BTW identificatienummer (tax): BE07992248535
Ondernemingsnummer: 1596832275
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WALRAVENS GILBERT-DE LOVE
(Get full report from official database of BE for WALRAVENS GILBERT-DE LOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor WALRAVENS GILBERT-DE LOVE
Addition kinds of activities for WALRAVENS GILBERT-DE LOVE

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
632100. Ongeval- en ziektekostenverzekering | Accident and health insurance
01610203. Erwtboerderij, groen (behalve droge erwten) | Pea farm, green (except dry peas)
24990101. Kleren drogen kaders, rekken en rollen, hout | Clothes drying frames, racks and reels, wood
36510102. Audio elektronische systemen | Audio electronic systems
39490702. Wachters: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, enz. | Guards: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.
80939902. Geestelijke gezondheidskliniek, polikliniek | Mental health clinic, outpatient

Werken bij WALRAVENS GILBERT-DE LOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WALRAVENS GILBERT-DE LOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WALRAVENS GILBERT-DE LOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WALRAVENS GILBERT-DE LOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker / productiemedewerker vleesverwerkend bedrijf (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekend vleesverwerkend bedrijf in Evergem, zijn we dringend op zoek naar flexibele mensen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

 • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

 • Orderpicker (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

  Regio: TIELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Studentenjob

  Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

 • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HABEAS

  Type: Vaste Job

  Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

 • Accountant (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

 • Maintenance supervisor (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office is voor een klant actief in de voedingssector op zoek naar een maintenance supervisor (M/V). Als Maintenance Supervisor neem je de dagelijkse leiding van het maintenance team bestaande uit techniekers en hulptechniekers die instaan voor het verhelpen van storingen en uitvoeren van een preventief/ predictief onderhoud. Jouw takenpakket: - organiseren van de personeelsplanning naar een optimale bezetting - bijdragen tot de ontwikkeling van het team: geven van trainingen, up-to-date houden en ter beschikking stellen van de nodige procedures, werkinstructies, documentatie - aanbieden van operationele ondersteuning en oplossen van eventuele problemen aan installaties - acties uitwerken en uitvoeren omtrent performantie, veiligheid-, kwaliteit en milieubewustzijn - zelfstandig uitvoeren van kleine projecten ter verbetering, upgrading en uitbreiding van machines en installaties - optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties - rekening houden met de departementale doelstellingen dmv een KPI dash-board

 • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: VANBRABANT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

Zoek naar antwoorden van WALRAVENS GILBERT-DE LOVE in sociale netwerken
Look for responds of WALRAVENS GILBERT-DE LOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor WALRAVENS GILBERT-DE LOVE. Laat een reactie achter voor WALRAVENS GILBERT-DE LOVE. WALRAVENS GILBERT-DE LOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WALRAVENS GILBERT-DE LOVE. Leave a respond for WALRAVENS GILBERT-DE LOVE. WALRAVENS GILBERT-DE LOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WALRAVENS GILBERT-DE LOVE op de google maps. Adres en contacten WALRAVENS GILBERT-DE LOVE
Location of WALRAVENS GILBERT-DE LOVE on the google maps. Address and contacts of WALRAVENS GILBERT-DE LOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come WALRAVENS GILBERT-DE LOVE WALRAVENS GILBERT-DE LOVE: ASK.K ! | VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING | Cours Stella | Granada | Flore

Other related companies as WALRAVENS GILBERT-DE LOVE: ASK.K ! | VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING | Cours Stella | Granada | Flore

WALRAVENS GILBERT-DE LOVE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07992248535. Het bedrijf WALRAVENS GILBERT-DE LOVE bevindt zich op het adres: BOOMKWEKERIJSTRAAT 90; 1601; SINT-PIETERS-LEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 530,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van WALRAVENS GILBERT-DE LOVE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WALRAVENS GILBERT-DE LOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, openstaande posities, locatie van WALRAVENS GILBERT-DE LOVE op de kaart.

WALRAVENS GILBERT-DE LOVE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, company assigned to the tax number BE07992248535. The company WALRAVENS GILBERT-DE LOVE is located at the address: BOOMKWEKERIJSTRAAT 90; 1601; SINT-PIETERS-LEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 530,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of WALRAVENS GILBERT-DE LOVE is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WALRAVENS GILBERT-DE LOVE is not available. You also can look at reviews of WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, open positions, location of WALRAVENS GILBERT-DE LOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WALRAVENS GILBERT-DE LOVE, employees, financial statistics.