VANHOUTTEGHEM

Contactgegevens VANHOUTTEGHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHOUTTEGHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHOUTTEGHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WARANDESTRAAT 32; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93830083 (+32-93830083) 93830083 (+32-93830083)

Fax (fax): +32 (87) 192-49-31 +32 (87) 192-49-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHOUTTEGHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHOUTTEGHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHOUTTEGHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHOUTTEGHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHOUTTEGHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHOUTTEGHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHOUTTEGHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHOUTTEGHEM
Products information VANHOUTTEGHEM

BTW identificatienummer (tax): BE05301422119
Ondernemingsnummer: 2706176757
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHOUTTEGHEM
(Get full report from official database of BE for VANHOUTTEGHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHOUTTEGHEM
Addition kinds of activities for VANHOUTTEGHEM

22820402. Ruggaren: draaien, wikkelen of spoelen | Rug yarn: twisting, winding, or spooling
31110406. Kantleer | Lace leather
35520114. Schaafmachines | Shearing machinery
36690101. Inbraakalarm apparaat, elektrisch | Burglar alarm apparatus, electric
36740201. Computer logica modules | Computer logic modules
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings

Werken bij VANHOUTTEGHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHOUTTEGHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHOUTTEGHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHOUTTEGHEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

 • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Genk Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • OPERATOR (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de Gent zijn we op zoek naar een operator/ rechterhand van de onderhoudsmechanicien. De mechanicien assisteer je als zijn rechterhand. De bediening van de machines worden aan jou toegewezen. Dit houdt in het opstarten, het wisselen van formaten en het afsluiten met het bedienen van het reinigingssysteem. Het beheer van verschillende etiketsoorten, bakken en flessen voer je uit. Verder zorg je ervoor dat de types overzichtelijk gesorteerd worden. Regelmatig vroeg starten is geen belemmering. De vooropgestelde doelstellingen streef je na om deze te behalen en te rapporteren aan de directe chef. Op andere afdelingen kan het zijn dat je ook meewerkt met laden en lossen van vrachtwagen en het leeggoed sorteren.

 • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • student RECEPTIONIST (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Je taak behelst o.a. het onthaal van gasten en ticketverkoop voor sport- en speelparadijs. Daarnaast houd je je vooral bezig met administratieve taken, telefonische contacten,...

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

 • PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: DE TOVERSTAF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk De Toverstaf is op zoek naar een PSYCHOLOOG KINDEREN EN JONGEREN om ons kinder -en jongeren team te versterken.

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van VANHOUTTEGHEM in sociale netwerken
Look for responds of VANHOUTTEGHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHOUTTEGHEM. Laat een reactie achter voor VANHOUTTEGHEM. VANHOUTTEGHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHOUTTEGHEM. Leave a respond for VANHOUTTEGHEM. VANHOUTTEGHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHOUTTEGHEM op de google maps. Adres en contacten VANHOUTTEGHEM
Location of VANHOUTTEGHEM on the google maps. Address and contacts of VANHOUTTEGHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHOUTTEGHEM VANHOUTTEGHEM: MARIJKE CAFMEYER | BAUSIER N | NEW CENTER IMMO | DUYSENS ERIC OPTIQUE | CARO

Other related companies as VANHOUTTEGHEM: MARIJKE CAFMEYER | BAUSIER N | NEW CENTER IMMO | DUYSENS ERIC OPTIQUE | CARO

VANHOUTTEGHEM is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHOUTTEGHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05301422119. Het bedrijf VANHOUTTEGHEM bevindt zich op het adres: WARANDESTRAAT 32; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANHOUTTEGHEM is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHOUTTEGHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHOUTTEGHEM, openstaande posities, locatie van VANHOUTTEGHEM op de kaart.

VANHOUTTEGHEM is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHOUTTEGHEM, company assigned to the tax number BE05301422119. The company VANHOUTTEGHEM is located at the address: WARANDESTRAAT 32; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANHOUTTEGHEM is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHOUTTEGHEM is not available. You also can look at reviews of VANHOUTTEGHEM, open positions, location of VANHOUTTEGHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHOUTTEGHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHOUTTEGHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHOUTTEGHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHOUTTEGHEM, employees, financial statistics.