VANHOLE-HENNEBERT

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • VANHOLE-HENNEBERT

Contactgegevens VANHOLE-HENNEBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHOLE-HENNEBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHOLE-HENNEBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LةON DESMOTTES 80; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING, België

Telefoon (phone): 69867804 (+32-69867804) 69867804 (+32-69867804)

Fax (fax): +32 (71) 656-41-93 +32 (71) 656-41-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHOLE-HENNEBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHOLE-HENNEBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHOLE-HENNEBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHOLE-HENNEBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHOLE-HENNEBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHOLE-HENNEBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHOLE-HENNEBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHOLE-HENNEBERT
Products information VANHOLE-HENNEBERT

BTW identificatienummer (tax): BE06655212402
Ondernemingsnummer: 7462432861
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHOLE-HENNEBERT
(Get full report from official database of BE for VANHOLE-HENNEBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHOLE-HENNEBERT
Addition kinds of activities for VANHOLE-HENNEBERT

203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
24529901. Geodesische koepels, geprefabriceerd, hout | Geodesic domes, prefabricated, wood
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
29110205. nafta | Naphtha
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
35310604. Kranen, nec | Cranes, nec
39610200. Kostuum nieuwigheden | Costume novelties
87420103. Industriële hygiëne consultant | Industrial hygiene consultant

Werken bij VANHOLE-HENNEBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHOLE-HENNEBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHOLE-HENNEBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHOLE-HENNEBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

 • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

 • Projectleider hout (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode, zijn wij op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - Je staat in voor de opvolging van kleine en grote projecten - Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de werf - Je staat in voor opmetingen - Je plaatst bestellingen - Je neemt deel aan werfvergaderingen - Je werkt productietekeningen uit - Je volgt de plaatsing op - Je staat in voor de nacalculatie

 • PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker. U helpt mee in het productieproces. U volgt dit digitaal mee en springt indien nodig. Een interne opleiding wordt voorzien. U werkt in ploegensysteem

 • Productiemedewerker - Glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als glassnijder bedien je de (automatische) snijtafels voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas. Vervolgens worden de gesneden glasplaten - manueel of met behulp van een kraan of rolbrug met hijstoestel - van de snijtafel genomen en op de juiste karren geplaatst. Hierbij staan veiligheid & kwaliteit centraal. Je werkt veilig : dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere & ordelijke werkomgeving. Je werkt nauwkeurig en voert op regelmatige basis kwaliteitscontroles uit. Ervaring in de glassector is een pluspunt maar geen must. On-the-job training wordt voorzien.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Studentenjob

  Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

 • Jobstudent (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • monteerder (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: DEBOODT K & D

  Type: Vaste Job

  monteren van metaalbouw.plaatsen van betonpanelen en dak belegging

 • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

  Type: Vaste Job

  Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

 • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio ROESELARE-IZEGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: RI2018

Zoek naar antwoorden van VANHOLE-HENNEBERT in sociale netwerken
Look for responds of VANHOLE-HENNEBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHOLE-HENNEBERT. Laat een reactie achter voor VANHOLE-HENNEBERT. VANHOLE-HENNEBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHOLE-HENNEBERT. Leave a respond for VANHOLE-HENNEBERT. VANHOLE-HENNEBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHOLE-HENNEBERT op de google maps. Adres en contacten VANHOLE-HENNEBERT
Location of VANHOLE-HENNEBERT on the google maps. Address and contacts of VANHOLE-HENNEBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHOLE-HENNEBERT VANHOLE-HENNEBERT: Hautecler R | CAULIER ROGER | HUIS PALFFI | De Valck R&W | Vreys Suzy

Other related companies as VANHOLE-HENNEBERT: Hautecler R | CAULIER ROGER | HUIS PALFFI | De Valck R&W | Vreys Suzy

VANHOLE-HENNEBERT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHOLE-HENNEBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06655212402. Het bedrijf VANHOLE-HENNEBERT bevindt zich op het adres: RUE LةON DESMOTTES 80; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANHOLE-HENNEBERT is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHOLE-HENNEBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHOLE-HENNEBERT, openstaande posities, locatie van VANHOLE-HENNEBERT op de kaart.

VANHOLE-HENNEBERT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHOLE-HENNEBERT, company assigned to the tax number BE06655212402. The company VANHOLE-HENNEBERT is located at the address: RUE LةON DESMOTTES 80; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANHOLE-HENNEBERT is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHOLE-HENNEBERT is not available. You also can look at reviews of VANHOLE-HENNEBERT, open positions, location of VANHOLE-HENNEBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHOLE-HENNEBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHOLE-HENNEBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHOLE-HENNEBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHOLE-HENNEBERT, employees, financial statistics.