VANDECANDELAERE-SPRUYTTE

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • VANDECANDELAERE-SPRUYTTE
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • VANDECANDELAERE-SPRUYTTE

Contactgegevens VANDECANDELAERE-SPRUYTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDECANDELAERE-SPRUYTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDECANDELAERE-SPRUYTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WESTROZEBEKESTRAAT 25BA; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51770759 (+32-51770759) 51770759 (+32-51770759)

Fax (fax): +32 (9) 314-99-20 +32 (9) 314-99-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDECANDELAERE-SPRUYTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDECANDELAERE-SPRUYTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDECANDELAERE-SPRUYTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDECANDELAERE-SPRUYTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDECANDELAERE-SPRUYTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDECANDELAERE-SPRUYTTE
Products information VANDECANDELAERE-SPRUYTTE

BTW identificatienummer (tax): BE09455352783
Ondernemingsnummer: 5721923828
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDECANDELAERE-SPRUYTTE
(Get full report from official database of BE for VANDECANDELAERE-SPRUYTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDECANDELAERE-SPRUYTTE
Addition kinds of activities for VANDECANDELAERE-SPRUYTTE

22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
24990107. Washboards, hout en hout | Washboards, wood and part wood
28659901. Chemische indicatoren | Chemical indicators
28990107. Grapefruitolie | Grapefruit oil
33570100. Communicatie draad | Communication wire
34239900. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
50210000. Meubilair | Furniture
82490302. Praktische verpleegschool | Practical nursing school

Werken bij VANDECANDELAERE-SPRUYTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDECANDELAERE-SPRUYTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDECANDELAERE-SPRUYTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDECANDELAERE-SPRUYTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

 • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kontich - Mechelen (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Synergie Geel zoekt studenten autotechnieken / vakantiewerk / regio Geel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar jobstudenten (18+) die hun secundair diploma autotechnieken behaald hebben of gaan behalen in juni en eventueel een vervolgopleiding aan het volgen zijn.

 • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

 • Reclame bedeler in Itegem (ITEGEM)

  Regio: ITEGEM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Professeur de langue indépendant - FRANCAIS (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Petite entreprise familiale, EcoleDeLangues.be organise des cours de langues en entreprise, dans ses locaux et en partenariat avec d'autres organismes de formation. *******Tâches: Les professeurs sont chargés d'enseigner leur langue maternelle à différents publics (chercheurs d'emploi, expats, etc.) - donner goût à la langue - créer la curiosité d'en apprendre plus - adapter le cours aux objectifs des apprenants

 • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van VANDECANDELAERE-SPRUYTTE in sociale netwerken
Look for responds of VANDECANDELAERE-SPRUYTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDECANDELAERE-SPRUYTTE. Laat een reactie achter voor VANDECANDELAERE-SPRUYTTE. VANDECANDELAERE-SPRUYTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDECANDELAERE-SPRUYTTE. Leave a respond for VANDECANDELAERE-SPRUYTTE. VANDECANDELAERE-SPRUYTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDECANDELAERE-SPRUYTTE op de google maps. Adres en contacten VANDECANDELAERE-SPRUYTTE
Location of VANDECANDELAERE-SPRUYTTE on the google maps. Address and contacts of VANDECANDELAERE-SPRUYTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDECANDELAERE-SPRUYTTE VANDECANDELAERE-SPRUYTTE: HERIJGERS | Bailly O SPRL | VERZINKERIJ WEST BRABANT BV | De Lente Interieur | Ruelle Mons

Other related companies as VANDECANDELAERE-SPRUYTTE: HERIJGERS | Bailly O SPRL | VERZINKERIJ WEST BRABANT BV | De Lente Interieur | Ruelle Mons

VANDECANDELAERE-SPRUYTTE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09455352783. Het bedrijf VANDECANDELAERE-SPRUYTTE bevindt zich op het adres: WESTROZEBEKESTRAAT 25BA; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 647,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VANDECANDELAERE-SPRUYTTE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDECANDELAERE-SPRUYTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, openstaande posities, locatie van VANDECANDELAERE-SPRUYTTE op de kaart.

VANDECANDELAERE-SPRUYTTE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, company assigned to the tax number BE09455352783. The company VANDECANDELAERE-SPRUYTTE is located at the address: WESTROZEBEKESTRAAT 25BA; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 647,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VANDECANDELAERE-SPRUYTTE is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDECANDELAERE-SPRUYTTE is not available. You also can look at reviews of VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, open positions, location of VANDECANDELAERE-SPRUYTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDECANDELAERE-SPRUYTTE, employees, financial statistics.