FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV

Contactgegevens FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV

Regio (region): Hoogstraten, België

Adres (address): Riyadhstraat 28 2321 Hoogstraten - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-14-45-74 32-33-14-45-74

Fax (fax): 32-33-14-80-94 32-33-14-80-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV
Products information FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05265991210
Ondernemingsnummer: 9604217529
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Glass, blown

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV
(Get full report from official database of BE for FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV
Addition kinds of activities for FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV

799200. Openbare golfbanen | Public golf courses
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
20350207. Relishes, fruit en groente | Relishes, fruit and vegetable
28190604. Isotopen, radioactief | Isotopes, radioactive
28340204. Natriumsalicylaat tabletten | Sodium salicylate tablets
28690304. Adipinezuuresters | Adipic acid esters

Werken bij FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Elektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Helchteren is op zoek naar: Een ervaren elektricien voor Installatie en onderhoud van beveiligingssystemen Inbraakbeveiliging; Brandalarm; Camera,... certificaat “installatie & onderhoud” van alarminstallaties is een PLUS Moeten in bezit zijn van een VCA-attest initiatiefnemend en zelfstandig kunnen werken verzorgd voorkomen e zin voor orde en netheid teamplayer, leergierig en flexibel

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Student kerstperiode voor de dienst onthaal (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je zal werken als onthaalmedewerker. Dit omvat telefoonwerkzaamheden zoals het correct doorverbinden naar de juiste contactpersonen. Je onthaalt bezoekers met de glimlach op je gezicht en je zet hen bij onze klant op de juiste weg naar de juiste plaats. Je ondersteunt mee in algemene klassementstaken.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Commercieel analyst voor de voedingssector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Roeselare zijn we op zoek naar een commercieel analyst: - Dit is voor het bedrijf een nieuw gecreëerde functie, gezien zij werken met private label producten - Je bouwt een grondige kennis van de markt op en doet hier analyse op - Je analyseert de klanten, producten en de trends - Je bent een belangrijke schakel tussen sales, productie, aankoop en R&D - Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie en waakt over het imago van de organisatie - Je neemt deel aan verschillende projecten en volgt de introductie van nieuwe klanten op Bedrijfsprofiel: Dit is een bedrijf actief in de voedingssector, dit in hoofdzaak voor private label producten. Het bedrijf is actief binnen een 60-tal landen en is hierin ook 1 van de sterke spelers.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV. Laat een reactie achter voor FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV. FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV. Leave a respond for FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV. FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV op de google maps. Adres en contacten FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV
Location of FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV on the google maps. Address and contacts of FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV: LIBRAIRIE DE ROME | Blanc-cassé BVBA | ALDI | DIRK VANDERPOORTEN | MARCEL VERBEERST

Other related companies as FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV: LIBRAIRIE DE ROME | Blanc-cassé BVBA | ALDI | DIRK VANDERPOORTEN | MARCEL VERBEERST

FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Hoogstraten, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05265991210. Het bedrijf FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV bevindt zich op het adres: Riyadhstraat 28 2321 Hoogstraten - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Glass, blown. Producten gemaakt in FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, openstaande posities, locatie van FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV op de kaart.

FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV is a company, that was registered 1985 in Hoogstraten region, Belgium. Full name of company is FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, company assigned to the tax number BE05265991210. The company FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV is located at the address: Riyadhstraat 28 2321 Hoogstraten - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Glass, blown. Products created in FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV were not found.
The main activity of FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV is not available. You also can look at reviews of FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, open positions, location of FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, Hoogstraten: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, Hoogstraten: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMARTENS GLASINDUSTRIE NV, employees, financial statistics.