VAN DER EECKEN FILS

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VAN DER EECKEN FILS
Private companiesRailroad Transportation • VAN DER EECKEN FILS

Contactgegevens VAN DER EECKEN FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DER EECKEN FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DER EECKEN FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND PLACE 16; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67554303 (+32-67554303) 67554303 (+32-67554303)

Fax (fax): +32 (56) 757-12-27 +32 (56) 757-12-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DER EECKEN FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DER EECKEN FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DER EECKEN FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DER EECKEN FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DER EECKEN FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DER EECKEN FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DER EECKEN FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DER EECKEN FILS
Products information VAN DER EECKEN FILS

BTW identificatienummer (tax): BE09868438720
Ondernemingsnummer: 4693603515
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DER EECKEN FILS
(Get full report from official database of BE for VAN DER EECKEN FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DER EECKEN FILS
Addition kinds of activities for VAN DER EECKEN FILS

206600. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
251404. Metalen speelkamer meubels | Metal game room furniture
544100. Snoep, noten en banketbakkers | Candy, nut, and confectionery stores
20510101. Bagels, vers of bevroren | Bagels, fresh or frozen
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
37430201. Interurban auto's en auto-apparatuur | Interurban cars and car equipment
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs

Werken bij VAN DER EECKEN FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DER EECKEN FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DER EECKEN FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DER EECKEN FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

 • Bestuurder veegwagen m/v (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We gaan dringend op zoek naar een chauffeur c met code 95 om de gemeente Vilvoorde te vegen met een veegwagen!

 • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

 • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

 • Student telefonie (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

 • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

 • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Square City

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

 • Meetings and Events Consultant (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • zaalmedewerker (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: DE SPEELVOGEL

  Type: Flexijob

  Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van VAN DER EECKEN FILS in sociale netwerken
Look for responds of VAN DER EECKEN FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DER EECKEN FILS. Laat een reactie achter voor VAN DER EECKEN FILS. VAN DER EECKEN FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DER EECKEN FILS. Leave a respond for VAN DER EECKEN FILS. VAN DER EECKEN FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DER EECKEN FILS op de google maps. Adres en contacten VAN DER EECKEN FILS
Location of VAN DER EECKEN FILS on the google maps. Address and contacts of VAN DER EECKEN FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DER EECKEN FILS VAN DER EECKEN FILS: Charaf SC | FORTIS | Educasoft BVBA | Gozin L | COIFFURE MIREILLE

Other related companies as VAN DER EECKEN FILS: Charaf SC | FORTIS | Educasoft BVBA | Gozin L | COIFFURE MIREILLE

VAN DER EECKEN FILS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DER EECKEN FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09868438720. Het bedrijf VAN DER EECKEN FILS bevindt zich op het adres: GRAND PLACE 16; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van VAN DER EECKEN FILS is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DER EECKEN FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DER EECKEN FILS, openstaande posities, locatie van VAN DER EECKEN FILS op de kaart.

VAN DER EECKEN FILS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DER EECKEN FILS, company assigned to the tax number BE09868438720. The company VAN DER EECKEN FILS is located at the address: GRAND PLACE 16; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of VAN DER EECKEN FILS is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DER EECKEN FILS is not available. You also can look at reviews of VAN DER EECKEN FILS, open positions, location of VAN DER EECKEN FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DER EECKEN FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DER EECKEN FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DER EECKEN FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DER EECKEN FILS, employees, financial statistics.