UITVAARTVERZORGING MAROTE

Contactgegevens UITVAARTVERZORGING MAROTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITVAARTVERZORGING MAROTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITVAARTVERZORGING MAROTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): G.GEZELLESTRAAT 41; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59706363 (+32-59706363) 59706363 (+32-59706363)

Fax (fax): +32 (4) 524-70-99 +32 (4) 524-70-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITVAARTVERZORGING MAROTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITVAARTVERZORGING MAROTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITVAARTVERZORGING MAROTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITVAARTVERZORGING MAROTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITVAARTVERZORGING MAROTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITVAARTVERZORGING MAROTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITVAARTVERZORGING MAROTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITVAARTVERZORGING MAROTE
Products information UITVAARTVERZORGING MAROTE

BTW identificatienummer (tax): BE05951812744
Ondernemingsnummer: 9895629882
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITVAARTVERZORGING MAROTE
(Get full report from official database of BE for UITVAARTVERZORGING MAROTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITVAARTVERZORGING MAROTE
Addition kinds of activities for UITVAARTVERZORGING MAROTE

245102. Stacaravans, industrieel of commercieel gebruik | Mobile homes, industrial or commercial use
10610000. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
50120204. Taxi's | Taxicabs
50740207. Gasbrander | Gas burners
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears

Werken bij UITVAARTVERZORGING MAROTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITVAARTVERZORGING MAROTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITVAARTVERZORGING MAROTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITVAARTVERZORGING MAROTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Textiel Finishing (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Milliken

  Type: Vervanging brugpensioen

  Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

 • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

 • Administratief bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

 • Technisch Operator vaste nacht regio Waregem: Let's Work Together! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Graag ben je verantwoordelijk voor het bedienen van geautomatiseerde machines. Volgens opgegeven instructies stel je de parameters in en volg je nauwgezet de kwaliteit op. Hierbij coördineer je ook de planning en sta je in voor een optimale werking van de productielijn. Solliciteer snel voor JOUW TOP JOB bij Let\'s Work Waregem! 056 62 28 10

 • Teamleader Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een lid van een internationaal gestructureerde bedrijvengroep dat meer dan 30 jaar actief is in de tuinbouwsector zijn we op zoek naar een Hef- en Reachtruckchauffeur die op termijn kan doorgroeien naar de functie van Teamleader. Als teamleader ben je, bij afwezigheid van de verantwoordelijke van de afdeling logistiek, verantwoordelijk voor de werkverdeling, de organisatie op het terrein, het klaarzetten van orders voor de vrachtwagens, het stockbeheer.

 • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

 • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Vaste Job

  Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected] Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

 • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Experis Belgium

  Type: Vaste Job

  Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

 • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

 • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

 • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: AD DELHAIZE

  Type: Flexijob

  Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van UITVAARTVERZORGING MAROTE in sociale netwerken
Look for responds of UITVAARTVERZORGING MAROTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITVAARTVERZORGING MAROTE. Laat een reactie achter voor UITVAARTVERZORGING MAROTE. UITVAARTVERZORGING MAROTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITVAARTVERZORGING MAROTE. Leave a respond for UITVAARTVERZORGING MAROTE. UITVAARTVERZORGING MAROTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITVAARTVERZORGING MAROTE op de google maps. Adres en contacten UITVAARTVERZORGING MAROTE
Location of UITVAARTVERZORGING MAROTE on the google maps. Address and contacts of UITVAARTVERZORGING MAROTE

Andere gerelateerde bedrijven als come UITVAARTVERZORGING MAROTE UITVAARTVERZORGING MAROTE: Fimaco BVBA | Teddy | ERWIN GEERAERTS | FE. SCHEEN | BRANDWEERKAZERNE

Other related companies as UITVAARTVERZORGING MAROTE: Fimaco BVBA | Teddy | ERWIN GEERAERTS | FE. SCHEEN | BRANDWEERKAZERNE

UITVAARTVERZORGING MAROTE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITVAARTVERZORGING MAROTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05951812744. Het bedrijf UITVAARTVERZORGING MAROTE bevindt zich op het adres: G.GEZELLESTRAAT 41; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 678,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van UITVAARTVERZORGING MAROTE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITVAARTVERZORGING MAROTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITVAARTVERZORGING MAROTE, openstaande posities, locatie van UITVAARTVERZORGING MAROTE op de kaart.

UITVAARTVERZORGING MAROTE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITVAARTVERZORGING MAROTE, company assigned to the tax number BE05951812744. The company UITVAARTVERZORGING MAROTE is located at the address: G.GEZELLESTRAAT 41; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 678,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of UITVAARTVERZORGING MAROTE is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UITVAARTVERZORGING MAROTE is not available. You also can look at reviews of UITVAARTVERZORGING MAROTE, open positions, location of UITVAARTVERZORGING MAROTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITVAARTVERZORGING MAROTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITVAARTVERZORGING MAROTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITVAARTVERZORGING MAROTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITVAARTVERZORGING MAROTE, employees, financial statistics.