UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT

Contactgegevens UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TUYAERTSSTRAAT 67; 2850; BOOM, België

Telefoon (phone): 38443323 (+32-38443323) 38443323 (+32-38443323)

Fax (fax): +32 (69) 789-11-69 +32 (69) 789-11-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT
Products information UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT

BTW identificatienummer (tax): BE07863433837
Ondernemingsnummer: 6094360351
Hoofdstad (capital): 109,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres.

Product categorie (product category): Services funéraires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT
(Get full report from official database of BE for UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT
Addition kinds of activities for UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT

147599. Fosfaatsteen, nec | Phosphate rock, nec
358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
22110815. Spuitdoek, katoen | Tracing cloth, cotton
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
33519907. Draad, koper en koperlegering | Wire, copper and copper alloy
63710202. Unie welzijns-, nut- en gezondheidsfondsen | Union welfare, benefit, and health funds
92110000. rechtbanken | Courts

Werken bij UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

 • Productiemedewerker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

 • Dakwerker platte daken (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het plaatsen van: - Isolatie - Epdm - Branden van roofing

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

 • Student slagerij (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

 • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

 • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: AURES JOBS BVBA

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

 • Kwaliteitscoördinator (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant is op zoek naar een kwaliteitscoördinator. Je taak bestaat vnl uit het opvolgen en voorbereiden/coördineren van audits (kwaliteit binnen de volledige flow van de organisatie) Op frequente basis worden er audits voor hun klanten uitgevoerd: zowel op technisch als sociaal domein. Hiervoor dien je procedures (kwaliteitsmanagementsysteem) verder te optimaliseren (opmaken van interne procedures, instructies en richtlijnen) en implementeren. Adhv een vragenlijst van de klant maak je een planning op en motiveer je de business unit managers en collega's op de verschillende afdelingen om optimaal gebruik te maken van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je coördineert de verschillende diensten en werkt de nodige instructies uit. Indien er bij een audit niet voldoende gescoord wordt volgens de normen van hun afnemer, dien je maatregelen te treffen en opnieuw elke betrokken dienst hierbij te betrekken. Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen.

 • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EVIDEL

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

 • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

  Type: Vaste Job

  Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

Zoek naar antwoorden van UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT in sociale netwerken
Look for responds of UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT. Laat een reactie achter voor UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT. UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT. Leave a respond for UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT. UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT op de google maps. Adres en contacten UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT
Location of UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT on the google maps. Address and contacts of UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT

Andere gerelateerde bedrijven als come UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT: DELSUN TRAVEL | CLEB'ART | Jokanovic O | STADSBESTUUR | ATLANTIC-PACIFIC TRADING

Other related companies as UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT: DELSUN TRAVEL | CLEB'ART | Jokanovic O | STADSBESTUUR | ATLANTIC-PACIFIC TRADING

UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07863433837. Het bedrijf UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT bevindt zich op het adres: TUYAERTSSTRAAT 67; 2850; BOOM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 109,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Services funéraires. Lijst met producten zijn Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
De hoofdactiviteit van UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, openstaande posities, locatie van UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT op de kaart.

UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, company assigned to the tax number BE07863433837. The company UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT is located at the address: TUYAERTSSTRAAT 67; 2850; BOOM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 109,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Services funéraires. List of products are Produits & Services: Entrepreneurs de Pompes Funèbres..
The main activity of UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT is not available. You also can look at reviews of UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, open positions, location of UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UITVAARTVERZORGING ANDRة BLANCHANT, employees, financial statistics.